AMSterdam Hotspots Sleep Slider

Het schitterende Moxy Hotels opent in de Amsterdamse Houthavens

MOXY Amsterdam

Met de hotelstop in Amsterdam komt elk hotel dat nog wél opent onder een extra grote loep te liggen. Is het mooi? Is het een toevoeging aan de buurt? Kunnen locals er ook terecht voor een bakkie koffie of is het te hoogdrempelig? Hoewel het nieuwe hotel Moxy Amsterdam Houthavens pas op 19 april officieel geopend wordt, kunnen wij nu al zeggen dat het alle bovenstaande vragen aftikt en het precies is wat de nieuwe buurt nodig heeft.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Moxy Hotels, Marriott International’s nieuwste en speelse hotelmerk voor de nieuwe generatie reizigers, gaat zijn eerste Nederlandse hotel in de hippe en opkomende Amsterdamse Houthavens geopend. Het 120-kamers tellende hotel is gevestigd op de perfecte locatie in de opkomende Houthavens. Deze hippe, creatieve buurt biedt energieke ‘Moxy’ers’ makkelijk toegang tot de coolste bars van de stad, conceptstores en restaurants langs de oevers van het IJ.

Moxy Amsterdam Houthavens moet een 24/7 hotspot worden waar spontane ontmoetingen centraal staan. De speelse ruimtes, zoals de Living Room, gamerooms en bar, komen tot leven door spontane happenings die bedoeld zijn voor reizigers en locals die graag willen relaxen met hun vrienden en nieuwe mensen willen ontmoeten en dat alles voor een toegankelijke prijs. De Moxy-ervaring is niet ‘oost west, thuis best’, het is beter dan dat en begint al bij aankomst waarbij gasten begroet worden door een bartender met een gratis cocktail. Klinkt inderdaad beter dan thuis!

MOXY Amsterdam Houthavens | website
Danzigerkade 175
T | +31 (0)20 308 1780

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram