Daily News Editors Choice Entertainment Lifestyle

Slapend rijk worden, het kan dus écht

schermafbeelding-2016-12-08-om-13-32-37
We zijn niet gelukkig in het spel, maar in de liefde!” Roepen we altijd. Maar stiekem willen we dat potje poker zeker winnen, of de meeste cadeaus vergaren met het dobbelspel. Toch doen we niet mee met de loterij, want “oohhh, we winnen nooit iets.

Maar zijn we dan echt zulke ‘losers’? Sta eens stil bij je geluksmomentjes; een fijne baan, een tientje in je oude spijkerbroek, zalige vrienden en een wilde nacht met die heerlijke meid… Count your blessings. Dus waarom gunnen we ons ook niet de kans op dat extra zakcentje? De Nationale Postcode Loterij laat met hun nieuwe campagne haarscherp zien dat het leven vol verrassingen zit. Het Geluk Van… is een 7-video’s-tellende-ode aan bijzondere geluksverhalen waarvan je denkt: dat kan toch niet? Maar het kan dus echt. Net als slapend rijk worden tijdens oud en nieuw met de PostcodeKanjer van een paar miljoen.

Hieronder onze favoriete video’s uit de campagne. Meester Jesper die nummer 1 van Nederland werd met zijn Spotify playlist en bouwvakker, slash superhunk Nicky die na een viral Instagram post tekende bij Elite. Wij gaan dus loten scoren en zien jullie op de bahama’s!

Bekijk alle verhalen van Het Geluk Van… op www.hetgelukvan.nu

Bron: Nationale Postcode Loterij

No Comments

Leave a Reply

Instagram