Fashion Slider

Snackbarkoning Febo onthult eindelijk de veelbesproken limited edition collection

Geen snackbar ter wereld die zo’n ontzettende cultstatus heeft als de Febo en daar zijn wij hier in Amsterdam hartstikke trots op. Iedere keer als wij van de sportschool op de Weteringdwarsstraat bij de Febo in de Leidsestraat stoppen voor een kroketje (want: gains), staan er wel een paar toeristen voor de automatiek een selfie te maken. Snappen wij best, want het is ook f*cking bijzonder, zo’n automaat vol met frituur dat op jou ligt te wachten. We vinden het dan ook niet zo gek dat er een complete chaos uitbrak, toen de snackbarkoning bekend maakte dat ze met een exclusieve kledinglijn zouden komen. Het bericht moest verwijderd worden, want ze werden helemaal platgebeld.

FEBO Fashion from Natwerk on Vimeo.

Maar het wachten is voorbij, want de kleding is nu eindelijk beschikbaar! Hoewel menigeen dacht dat het een hoax was, is de collectie nu een feit. Vanaf vandaag kunnen diehard FEBO-fans rond paraderen in een origineel FEBO-tenue en slippers. Maar voor de pro-snacker onthult FEBO ook een multifunctioneel Grip-shirt®; met warmhoud-compartiment voor snacks ‘on the go’ en praktische afveegzone voor je handen!

Snackslippers
Als je echt smaak hebt loop je op de FEBO-snackslippers. Een stevig paar unisex slippers met verstelbare sluiting op de wreef. Een absolute must-have voor gebruik op de camping, een festival of bij jouw buurt-FEBO.

Artikel gaat hieronder verder

FEBO Grip-shirt®
Straight off the kroketwalk: het enige echte FEBO Grip-shirt®. Een overheerlijk shirt voor de actieve snacker! Het shirt heeft een geïntegreerd warmhoud-compartiment voor je favo snacks en een handige badstof-afveegzone aan de voorzijde.

FEBO Snack-shirt®
Het basisshirt is er voor de modebewuste burger; unisex en gemaakt van lichtgewicht materiaal. Het shirt komt in twee varianten: het FEBO Thuisshirt, in wit, en het FEBO Uitshirt, met all-over FEBO-print en een rode bies aan de onderzijde.

Snackshorts
Je thuis-tenue maak je compleet met de FEBO-snackshorts. Ook op de shorts siert de bekende all-over FEBO print. Je reinste haute-friture!

Verkrijgbaarheid
De FEBO snackslippers zijn vandaag, vanaf openingstijd, verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen in Nederland. Om 17:00 uur opent tevens de FEBO webshop, waar – in zeer beperkte oplage en zolang de voorraad strekt – alle items verkrijgbaar zijn.

Instagram