Daily News Lifestyle

Spraytan van 17-jarig meisje verliep niet geheel vlekkeloos

358f62a9c6bea80c2f75f5159ae8c311-1462299884Er is helemaal niets mis met af en toe een zonnebankje pakken als mensen anders de hele dag aan je vragen of je ziek bent, of je wil even voor Albufeira bij bruinen. Ook is er natuurlijk niets mis met een lekker potje bruiningscrème alleen de risico’s zijn wel wat groter. En met risico’s bedoelen we dat het vreselijk mis kan gaan als je het niet helemaal lekker opbrengt of als je een potje gaat janken, bij deze arme meid gebeurde beiden.

76817760_3675755188o

Artikel gaat hieronder verder
De 17-jarige Skyler uit Ohio verzag haar huidje even van een bruin spulletje omdat haar prom voor de deur stond, dat pakte alleen niet zo gesmeerd uit. Want tien minuten later kreeg Skyler ruzie met haar vriend Chris en kon ze het niet drooghouden. Het eindresultaat veranderde toen in een regelrechte nachtmerrie, zo net voor haar prom! “Toen de tranen kwamen, had ik geen tissues bij me en ik wist dat ik de klos was”, zegt ze. „Er kwamen witte strepen op mijn gezicht. Toen ik in de spiegel keek, moest ik nog harder huilen en ik kon niets anders doen dan de tranen laten lopen. Ik had mijn spraytan volledig verpest.” Vertelt ze aan Buzzfeed.

View post on imgur.com

1 Comment

  • Reply
    Hottie Chrissy Teigen gaat de mist in met zelfbruiner - Colourful Rebel | The young & restless
    9 May 2016 at 11:23

    […] slag gaan, even die witte melkflessen aanpakken! Maar het kan ook hartstikke misgaan, zo zagen we vorige week nog de zelfbruinertraner van dit ongelukkige meisje. Het model Chrissy Teigen (en moppie van John Legend) heeft ook een klein […]

  • Leave a Reply

    Instagram