Fashion Slider

Sunshine essentials | Beat the heat met onze favoriete vrouwen items

Sunny side up, is niet alleen een uitspraak die we vaak gebruiken bij het bestellen van onze eitjes in de ochtend, maar ook bij het bepalen van onze levensstijl. Mooi weer is in dit opzicht alleen maar een pluspunt, want deze ‘sunny side up‘ stralen we voornamelijk uit bij het kiezen van onze outfits. Toch zijn warme temperaturen een goede indicatie van een positieve dag die gaat komen en wij konden ons geluk dan ook niet op toen we dit weekend de deur uitgingen en verwelkomd werden door aangename temperaturen. Dit zorgt gelijk voor een big smile én heel veel meer outfit opties. Onze lente/zomer collectie is gevuld met sunshine essentials: luchtige t-shirts, felle kleuren en comfortabele sweats. Let’s take a look.

My cup of tee

Op een warme zomerse dag willen we niets liever dan een luchtig en los t-shirt, daarom hebben we hiervan genoeg keuze toegevoegd aan onze collectie. Zachte stof, pastelkleuren en ‘oh boy’ zoveel slogans. Mix en match jouw favoriete t-shirt met sweatpants of shorts en je hebt je eigen persoonlijke cup of tee.

Shine bright

In onze bescheiden mening, kun je nooit fout zitten met een pop of colour. Vooral als de zon begint te schijnen en je huid langzaam iets donkerder kleurt. Geel en pastelkleuren zijn onze favorieten om de hele zomer lang te shinen.

Comfort first, fun second

Het maakt niet uit wat voor seizoen het is, comfort is altijd van belang. Daarna komt de fun! Daarom zijn sweats en sweatspants eigenljk altijd een must, want vroeg of laat koelen de zomeravonden af en dan komen de star-quality- en tomboy-sweats goed van pas.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram