AMSterdam Design Sleep Slider

Te koop: bijzondere kapel in kleinste hofje van de stad is dikke hit op Funda

Funda Brinkman Fine Real Estate

(Foto’s: Funda / Brinkman Fine Real Estate)

Het is niet zo moeilijk om in Amsterdam een droomhuis te vinden, je hebt alleen wel een flinke zak met geld nodig én een boel vrije tijd om Funda af te speuren. Van lofts tot dikke appartementen, je kunt het allemaal vinden op het online platform. Maar zo heel af en toe zit er écht een uniek object tussen die direct een kijkje geeft in de geschiedenis van de stad. De kapel aan het Swigtershofje is nu typisch zo’n object die alleen al met de omschrijving ‘A ticket to heaven’ zich weet te onderscheiden.

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Voor wie niet zo diep in de hofjes zit, je vindt de kapel net achter het Rembrandtplein aan Amstel 98. Een te gekke locatie dus in hartje centrum, waar je eenmaal binnen in een compleet serene wereld komt. De inrichting is nu behoorlijk kapellerig, maar wij denken dat de plek nog veel vetter wordt als er een ietwat modern sausje overheen gaat. Mensen van buiten Amsterdam hou je hart maar vast, want voor dit unieke huis van 51 vierkante meter is de vraagprijs 675.000 euro. Tel hierbij op dat huizen in Amsterdam gemiddeld voor 20 % boven de vraagprijs verkocht worden en je weet ongeveer hoeveel poen je moet meenemen. Gelukkig kun je wel lekker de hoogte in, met een ietwat creepy toeziend oog van God:

Meer informatie over de achtergrond van de kapel vind je in het Parool. Bod doen op het huis? Check het object hier op Funda!

 

No Comments

Leave a Reply

Instagram