amsterdam Eat Slider

The Avocado Show opent een nieuwe hotspot

The Avocado Show

Foto: The Avocado Show

Welkom bij de avocado millennial hype. Iedereen gaat crazy lekker op dit groene vriendje. En daar was The Avocado Show. Het allereerste avocado-restaurant met gerechten in de vorm van ware kunstwerkjes. Dit kleine zaakje in de Pijp (Daniël Stalpertstraat 61) werd ontvangen met lange rijen van avocado-aficionado’s op de stoep. Elke. Dag. Weer. Het is een echt Disneyland voor de Avocadofans onder ons. De Amsterdamse masterminds achter dit concept, Ron Simpson en Julien Zaal die na een halfjaar al een miljoenen investeringen ontvingen, zijn verstandig en breiden The Avocado Show nu uit met een nieuw type outlet: The Avocado Show Boutique – ‘t (rijvrije) all day counterconcept dat de Amsterdammers aan hun portie avocado’s helpt. De eerste boutique opende deze maand aan de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid. LIKE!

Avocado Show Boutique

Artikel gaat hieronder verder

De boutique is het beste van The Avocado show in een ‘to stay, to go, to deliver’ concept. Het compacte menu bestaat uit onder andere avocado-toast, salades, poké bowls en de Avogarden, die binnen enkele minuten besteld, gemaakt en geserveerd worden. Met de opening van de eerste boutique is The Avocado Show klaar voor internationale uitbreiding. Simpson: ‘We hebben alle wijze lessen van ‘t restaurant en onze fans samengevat om het concept van The Avocado Show overal ter wereld neer te kunnen zetten.’ 

Eerder ontving het duo al een miljoeneninvestering van investeringsbedrijf Orange Wings van avocadovedetten Shawn Harris en Adrielle Dankier. Voor het restaurant überhaupt open was hadden ze al 80 franchise-aanvragen binnen. Inmiddels staat de teller op ruim 200 geïnteresseerde partijen over de hele wereld. The Avocado Show gaat dus snel de wereld veroveren en steden bestormen met een Avocado Show restaurant, meerdere boutiques en een handige kioskformule voor stations. Hoé leuk?

The Avocado Show Boutique
Willemsparkweg 152 |website

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram