amsterdam Eat Hotspots

The Lobby Fizeaustraat is dé nieuwe hotspot in Amsterdam-Oost

In de omgeving rondom het Amstelstation vestigen steeds meer hotspots, waaronder The Lobby Fizeaustraat. Het restaurant is gevestigd in het bekende Hotel V, die zijn derde deuren heeft geopend aan de Fizeaustraat. Wij mochten hier een kijkje nemen! Een kijkje, een hapje en een drankje weliswaar.

v3

Wij kennen restaurant The Lobby al van de vestiging gelegen aan het Nesplein in hartje Amsterdam. Hier hebben wij al heel wat gezellige uren doorgebracht met vrienden en familie. The Lobby kenmerkt zich door zijn warme uitstraling, unieke design en mooie gerechten gemaakt met kwalitatieve producten. Ook bij The Lobby Fizeaustraat zien wij deze kenmerken terug. Je kan er terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het gebouw is in de jaren zeventig ontworpen door architect Piet Zantra en heeft enige tijd leeg gestaan. Maar de eigenaren zagen deze plek als de perfecte locatie om een derde hotel inclusief restaurant te openen. En die keuze kunnen wij beamen!

Bij binnenkomst wordt je overweldigd door een jaren zeventig flowerpower-gevoel. Denk bijvoorbeeld aan gouden elementen, gezellige zithoekjes, sierkussens van velours en mossige kleurencombinaties. Je merkt dat de eigenaren hiermee de jaren zeventig van het gebouw terug willen laten komen in details van de meubels. The Lobby Fizeaustraat heeft een aantal zelfde kenmerken als The Lobby Nesplein, zoals bijvoorbeeld de kroonluchter die bij de receptie hangt. De locaties lijken enigszins op elkaar, maar bij de Fizeaustraat vindt je iets meer eigen karakter. Waardoor het wel erg vernieuwend oogt.

Het vertrouwde gevoel wat The Lobby je geeft, vindt je ook terug in de menu-kaart. Klassiekers zoals de Eggs Royale of de American Pancakes (met blueberries zijn mijn favoriet!) en de Flammkuche vind je ook hier terug op de kaart. Echter heeft de keuken van The Lobby Fizeaustraat meer te bieden. Het diner geeft je namelijk de keuze uit verschillende unieke, uitstekend bereide gerechten die richting sterren-gehalte gaan. Je kan kiezen uit een 3, 4, of 5-gangen menu waarin een variatie te vinden is van mooie vlees, vis en vegetarische gerechten. Je kan zelfs kiezen voor een pre-dessert, wat niet vaak voorkomt op een traditionele menu-kaart in Amsterdam. Één van de gangen die ons is bijgebleven was het ‘Baambrugs Buikspek’. Dit was zó spectaculair!

Dus: bij The Lobby Fizeaustraat kan je ieder moment van de dag terecht. Het is de ideale plek wanneer je houdt van een warme, knusse omgeving met goed eten en uitstekende service.

Contact:
Fizeaustraat 2
T +31 20 7585275
W: www.http://www.thelobbyfizeaustraat.nl

v4 v5 v1 v2

 

 

 

 

 

Instagram