Slider

Tijdens ADE is er weer een gratis feestje onder de fietstunnel van het Rijksmuseum

Zijn jullie ook al in de weer met dikke markers in het blokkenschema van het Amsterdam Dance Event? Ieder jaar is het weer een ware marathon om precies jouw helden te kunnen zien en daarnaast ook nog gewoon fris en fruitig op je werk te verschijnen. Wij hebben in ieder geval de zondag gereserveerd voor het gratis (ADE Hangover) feest bij het NDSM, maar daar gaat nog een gratis feestje bijkomen zijn wij bang.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

In de fietstunnel van het Rijksmuseum zal op 20 oktober net als vorig jaar een feest worden georganiseerd door Audio Obscura. Wie op zal treden is nog onbekend, de organisatie belooft dit in ieder geval op 4 oktober bekend te maken via de Facebookpagina van het evenement. Bij de vorige editie draaide de Amerikaanse dj Maceo Plex vier uur lang in de fietspassage en dat was toen één groot feest:

PS wees er wel snel bij op 4 oktober, want vol  is net als vorige jaar echt vol: “Subscription is possible as of October 4th at 2 pm by registering as a group of 2 to 4 people. Registration will close on October 17th at 11:59PM after which a random list will be compiled.”

    Instagram