Design

Breng je toiletbezoek naar een hoger niveau met deze pot gemaakt van Louis Vuitton tassen

(Foto: louisvuitton.com)

Bijna elk meisje droomt wel van een designer tas. De een wil er liever een van Chanel en de ander van Louis Vuitton. En laat jij nou net €17.000 op je bankrekening hebben. Dan koop jij daar natuurlijk een paar mooie designer-tassen van. Dat deed de Amerikaanse kunstenares Illma Gore ook, maar zij gebruikte de tassen niet waar ze voor gemaakt zijn.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Illma besloot namelijk een toilet te maken van 24 verschillende Louis Vuitton-tassen. Ze was namelijk benieuwd hoe een toilet, gemaakt van deze designertassen, eruit zou zien. Oké, een beetje een vreemde keuze om daar je €17.000 aan uit te geven lijkt ons. Ze vertelt: “Ik wilde de tassen net zo graag kapot maken als er iets moois van creëren,”

Naast dat het toilet is gemaakt van Louis Vuitton-tassen, is er ook nog bladgoud in verwerkt. Je kijkt dus wel tegen een plaatje aan, wanneer je jouw boodschap wegspoelt. Als je nou super geïnteresseerd bent en ‘m wil kopen, dan kan dat voor omgerekend €85.143. De wc staat nu tentoongesteld in de Tradesy showroom in Santa Monica, Californië.

I wondered what 15k of authentic @louisvuitton bags looked like as a fully functional toilet, so I made this.

Een bericht gedeeld door Illma Gore (@illmagore) op

🤽🏻‍♂️🤽🏻‍♂️🤽🏻‍♂️

Een bericht gedeeld door Illma Gore (@illmagore) op

    Instagram