amsterdam Eat Slider

Toni Loco is Amsterdam’s nieuwe pizza hotspot

pizza

(Foto: Shutterstock)

Een van de moeilijkste overzichten die wij voor ons blog hebben gemaakt moet toch wel het overzicht zijn van de lekkerste pizzeria’s in Amsterdam. Niet eerder kregen we zoveel feedback (en soms dreigmail) over een artikel, want pizza roept bij veel mensen nogal wat op. Ook bij ons op kantoor konden we het maar niet eens worden welke er nu in het overzicht moesten en dat leverde heerlijke discussies op. De lijst is natuurlijk zo subjectief als maar kan, maar we hebben ons best gedaan. Het ziet er wel naar uit dat we de lijst wéér moeten updaten, want er opent dit weekend een waanzinnig mooie pizza tent. Alhoewel tent, alles uit de koker van The Entourage Group (Izakaya, The Butcher, Mad Fox, MOMO en ga zo maar door) betekent gegarandeerd een culinair succes én te gek interieur.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het nieuwe restaurant van The Entourage Groep, Toni Loco, opent vlakbij het geroemde Izakaya en op loopafstand van The Butcher. Half half oktober opent het not so typical Italian-American style pizza restaurant haar deuren. Toni kiest alleen de beste ingrediënten en strikt authentieke toppings met verse tomatensaus en geraspte mozzarella. Toni doesn’t mess around with what’s right.

Traditioneel met een dikke twist

Traditionele pizza’s worden geserveerd met een moderne twist. Get ready voor een scala aan nieuwe smaken; van sesam crust tot aan groene pizza. Maar uiteraard mogen de classics bij Toni ook niet ontbreken: Bianca, Rosa en Olivo.

Toni Loco serveert een unieke selectie van ambachtelijke drankjes zoals speciaalbier, een selectie van internationale wijnen en high-end champagnes. En om je Italiaanse diner ervaring complete te maken, serveert Toni ook eigengemaakt softijs.

Toni Loco | website
Albert Cuypstraat 59 | 1072 CM Amsterdam
[email protected]
T | +31 (0) 20 209 12 09‬

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram