Entertainment

Top-7 Amerikaanse misdaad-tv series op Netflix

I Am A Killer

Foto: Netflix

Netflix lijstjes, we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Netflix in general. Als je thuis op de bank zit en je verveelt, weet je al heel snel de Netflix knop op de afstandbediening te vinden. Al zit je 20 minuten in de bus, dan kan je toch weer even vooruit met een van je favoriete series. En zo kan je Netflix op iedere mogelijke manier kijken, wanneer dat jou uitkomt. Deze week een lijstje waarvan wij weten dat je door de verslaving niet meer van de bank komt!

I AM A KILLER

Zoals jullie misschien al wisten hebben wij een zwak voor Netflix en de heerlijke true crime docu’s die zij hierop plaatsen. And Netflix strikes again! In I AM A KILLER vertellen terdoodveroordeelde gevangenen vanuit hun eigen perspectief over de moorden die ze pleegden. Tien verschillende verhalen om thuis te bingewatchen.

Artikel gaat hieronder verder

The Sinner

Girlcrush alert: Jessica Biel. De vrouw van Justin Timberlake (ook jaloers), schittert in de serie The Sinner. De serie bestaat uit 8 afleveringen, helaas, want deze heb je zo in één dag uitgekeken. Het is er zo een die je moet door blijven kijken. We. Konden. Niet. Stoppen. Gelukkig voor ons – en de anderen die deze serie ook al hebben gezien – komt seizoen 2 snel online!

The Blacklist

Bingewatchen to the max. Het spijt ons, we hebben je zojuist een nieuwe verslaving gegeven. Eentje die maar liefst vier, wij herhalen VIER, seizoenen heeft. Ieder seizoen heeft 22 afleveringen en seizoen 3 heeft er zelfs eentje extra. Iedere aflevering duurt gemiddeld 45 minuten dus kun je weer 4005 minuten vooruit. En in een dag zitten 1140 minuten. Dit betekent dat je zonder te slapen drie volle dagen kunt kijken. Gas erop en gaan.

Elementary

We bouwen het langzaam voor je op. Van een vorige serie met vier seizoenen, staat er nu weer een voor je klaar met vijf seizoenen. Sorry, not sorry. Want wat een verhaal is dit! Elementary brengt het klassieke verhaal van Sherlock Holmes terug. Alleen dan in een nieuw jasje. Holmes is verhuisd naar New York, waar hij een buddy krijgt aangewezen, de vrouwelijke dr. Watson. Holmes helpt de politie met moordzaken en weet door een paar tellen naar iemand te kijken zowat zijn hele leven na te vertellen.

White Collar

En als laatst: zes seizoenen. Met al deze series houden wij jou de komende maand(en) wel even zoet. White Collar gaat over het leven van een oplichter, vervalser en dief genaamd Neal Caffrey. Na een tijdje wordt hij opgepakt voor zijn daden, maar ontsnapt hij na drie jaar en negen maanden. Burke, de FBI-agent die hem gevangen heeft genomen, gaat naar hem op zoek en weet hem weer te pakken te krijgen. Nu Caffrey weer terug in de gevangenis is, blijkt het dat hij informatie heeft over de andere zaken van Burke, waar hij hem vervolgens mee gaat helpen.

 

Somewhere Between

In deze miniserie wordt de dochter van Laura vermoord. Zij krijgt de kans om deze dodelijke week te herleven om zo haar dochtertje te redden. Als dit haar niet lukt, dan is ze haar dochter voor altijd kwijt.

Guilt

In Londen komt de jonge studente Grace Atwood in de problemen wanneer haar beste vriendin, Molly Ryan, wordt vermoord en zij als hoofdverdachte wordt beschouwd. Maar is zij ook echt schuldig?

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram