Hotspots World

Top-5 meest bijzondere restaurants ter wereld

ionhotel1
Hier in Amsterdam (en Rotterdam soms ook) springen de fijne restaurants als paddestoelen de grond uit, en we schrijven er dan ook graag over. Maar stel dat je naast heel lekker eten ook graag je moppie wil meenemen naar een unieke plek? Dan moeten we toch echt even over de grens gaan kijken, want er zijn wat pareltjes in de wereld als het aankomt op uniek dineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vorkje prikken in een grot (uitkijken op de zee!) in Italië? Juist, je begrijpt het al, dit zijn de betere plekjes. Wees voorbereid op een portie wanderlust, want deze lijst is om te smullen.

1. Ristorante Grotta Palazzese, Puglia, Italië
We schreven er net al eventjes over (en ook eerder hier), maar dit is toch het meest romantische wat je je kunt bedenken?!
worlds-most-amazing-restaurants-unique-dining-experiences-2-57e51ec7b49ba__880

2. Giraffe Manor, Langata, Kenia
Ook over dit restaurant/hotel schreven we al eens eerder (zie hier), maar het is zo’n bijzondere plek dat we hem niet konden missen in deze lijst.
worlds-most-amazing-restaurants-unique-dining-experiences-1-57e51e8f0c3c6__880

Artikel gaat hieronder verder

3. Northern Lights Bar In Ion Hotel, IJsland
Hier in Amsterdam kun je op een heldere nacht welgeteld drie sterren zien in de hemel, en die staan op het stadhuis. We hebben hier zoveel lichtvervuiling dat we alleen maar kunnen dromen over het Noorderlicht. Bij dit restaurant in IJsland kun je er dus gewoon onder eten, hoe vet is dat?!
worlds-most-amazing-restaurants-unique-dining-experiences-40-57e5135d63ddb__880

4. Aiguille Du Midi Restaurant 3842m, Chamonix, Frankrijk
De naam van het restaurant geeft het al een beetje weg, maar je eet hier dus op bijna vier kilometer hoogte! Het uitzicht is waanzinnig, zo mooi dat je best even kunt vergeten dat je al die Franse wijnen (want blegh) moet drinken.
worlds-most-amazing-restaurants-unique-dining-experiences-23-57e5208a899b9__880

5. El Diablo, Lanzarote, Spanje
Hou jij van gegrild vlees en een beetje avontuur? Bij El Diablo eet je bovenop een vulkaan (of net ernaast eigenlijk) en het uitzicht is niet te doen mooi. Het lijkt wel alsof je op Mars bent, want dit is toch een uniek plaatje?
worlds-most-amazing-restaurants-unique-dining-experiences-10-57e51fbc27e08__880

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram