Entertainment Films

Trailer time: de 5 leukste films die binnenkort uitkomen

(Screenshot via Youtube)

Het aanbod van Netflix blijft zich maar uitbreiden en uitbreiden, waardoor je haast vergeet dat er af en toe ook hele fijne films in de bioscoop verschijnen. Hoewel wij dol zijn om met de laptop het bankie op te gaan en een heel seizoen van Ugly Delicious te streamen, gaat er ook niets boven een good ‘ol avondje in de bioscoop. Om een beetje in de stemming te komen, hebben wij nu de leukste films en docu’s geselecteerd, die binnenkort in de bioscoop verschijnen.

PS Welke bioscopen in Amsterdam onze favoriet zijn? Dat lees je hier.

The Yellow Birds

Fan van oorlogsfilms American Sniper en Hacksaw Ridge? Dan ga je Yellow Birds ook goed trekken. Deze met sterren overladen film (van Alden Ahrenreich en Tye Sheridan tot Jennifer Aniston en Toni Collete) vertelt het hartverscheurende verhaal van een soldaat in de Irak-oorlog.

15 juni in de bioscoop

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

The Catcher Was a Spy

Paul Rudd is terug van (nooit?) weggeweest en dit keer speelt hij de biografische rol van Moe Berg. Een Joodse honkbalspeler die een belangrijke spion werd in de Tweede Wereldoorlog.

22 juni in de bioscoop

Robin Hood

Kun jij niet meer wachten op Kingsman 3? Dan hebben wij een goed alternatief voor je, want de eerste (serieuze) verfilming van Robin Hood is net zo volgepakt met actie als de eerstgenoemde. Mocht jij niet van actie houden, maar wel van knappe mannen dan zouden wij ook kijken: Jamie Foxx en Jamie Dornan zitten namelijk in de hoofdrollen.

23 november in de bioscoop

A Simple Favor

Blake Lively keert terug in een ‘it-girl’-achtige rol en dit keer met een mysterieuze touch. Haar plotselinge verdwijnen uit een klein dorpje heeft een grote invloed op haar beste vriendin (Anna Kendrick).


21 september in de bioscoop

McQueen Documentary

Een van de meest unieke en innovatieve modeontwerpers van onze geschiedenis, overleed 8 jaar geleden. Toch is zijn invloed nog steeds zichtbaar in de hedendaagse mode en deze docu laat dat prachtig zien. Daarnaast duikt de docu ook dieper in op het persoonlijke leven van McQueen en dat is misschien nog wel interessanter.

8 juni in de bioscoop

No Comments

Leave a Reply

Instagram