AMSTERDAM Do Entertainment Films Slider

Trailer Tuesday: de nieuwste films in de bioscoop

Foto bioscoop

Foto: Shutterstock

We moeten er toch echt aan geloven. Na wekenlang het zonnetje op je weer app te hebben gezien en onze benen flink zijn gebruind, slaat het – zoals we gewend zijn van ons koude kikkerlandje – weer totaal om. De temperaturen dalen niet alleen, de zon verdwijnt en wordt vervangen voor regen. Niet je ideale terrasjesweer, als je het ons vraagt tenminste. Waar moet jij die gezellige vriendinnenavond of spannende date nu voortzetten?

Het is een cliché, maar daten kan ook gewoon in het donker. En wat is er nou leuker dan samen in de loveseat kruipen, op die regenachtige ‘zomerdag’? Mocht je niet zo van het daten zijn, met je beste vrienden en een goede bak popcorn is ook niks mis. Het enige wat je nog mist is een film, waardoor je je ogen niet meer van het scherm kunt houden (niemand houdt van tongende stelletjes of kakelende vriendengroepen tijdens het kijken van een goede film). Gelukkig weten de bioscopen hier wel raad mee. Genoeg filmminuten om jou even zoet te houden voor de komende maand.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de date of vriendenavond te combineren. Eerst een hapje eten, daarna naar de bioscoop. Of eerst naar de bioscoop en dan genieten van een alcoholische versnapering? Neem gerust hier een kijkje voor de juiste plekjes in Amsterdam waar dat kan!

The Meg

Jason Statham. Deze naam geeft ons al reden genoeg om naar deze film te gaan. In deze sciencefiction actiethriller moet Taylor (Jason Statham) zijn grootste angsten opnieuw onder ogen zien en zijn eigen leven riskeren om iedereen die vastzit op de uitgeschakelde onderzeeër te redden. Opnieuw gaat hij de confrontatie aan met het grootste en meest gevreesde roofdier aller tijden. Wij denken dat die loveseat zeer goed van pas gaat komen tijdens het kijken van deze film.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

The Equalizer 2

Nog zo een knaller van een acteur: Denzel Washington. This guy needs no introduction. In deze film gaat Washington door het leven als Robert McCall. Hij komt op voor mensen die slachtoffer zijn van een misdrijf. Maar hoe ver zal hij gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt?

Crazy Rich Asians

Het zal je maar overkomen. Jouw vriendje leidt een leven waar jij eigenlijk niks van afweet. Hij is niet alleen ‘crazy rich’, zoals zij dat zelf noemt, maar ook een van de meest gewilde vrijgezellen in Azië. Ze zeggen dat geld niet gelukkig maakt, maar maakt geld het leven dan wel makkelijker, of in sommige gevallen juist ingewikkelder?

Book Club

Als je dacht dat het leven saai werd rond je zestigste, dan heb je het goed mis. Verzamel al jouw beste vriendinnen bij elkaar en geniet samen van deze film, waar er een wereld voor deze vrouwen opengaat na het lezen van Fifty Shades of Grey – voor wie overigens niet? – en beginnen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven. Best Friendship Goals.

The Happytime Murders

Als je dacht dat de muppets alleen voorkwamen in Sesamstraat, had je het volledig mis. Ze leiden niet zo een onschuldig leven, zoals je dacht. In deze comedy leven de muppets namelijk als tweederangsburgers met mensen in de onderwereld van Los Angeles samen. Je gelooft het bijna niet, maar in deze film leven de Henson muppets een leven vol seks, drugs en geweld, want ja, die kant van het leven bestaat ook nog.

No Comments

Leave a Reply

Instagram