Design Slider

Uber gaat de lucht in met helikopters naar Mysteryland


Festivalgangers kunnen komend weekend de ultieme festivalervaring beleven door op Mysteryland samen met een vriend(in) te arriveren met een helikopter. Naar aanleiding van de enorme vraag vorig jaar, biedt Uber, samen met Heli2City, zaterdag 26 en zondag 27 augustus UberCHOPPER aan. UberCHOPPER is een betaalbare helikopterservice die je met een druk op de knop in de Uber-app kunt bestellen vanuit Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Ook voor niet-festivalgangers staan er piloten klaar om een helikopterrondvlucht boven Amsterdam of Den Haag/ Rotterdam te verzorgen.

Artikel gaat hieronder verder

Hoe werkt ‘t:

· Open de Uber app op zaterdag 26 en zondag 27 augustus tussen 11.00 en 16.30 uur in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam.

· Voer je stad in als bestemming en swipe naar de UberCHOPPER optie Mysteryland of Citytour.

· Wanneer de aanvraag is gelukt, wordt de passagier gebeld ter bevestiging en om de verdere details af te stemmen.

· Een Uber-chauffeur haalt de passagiers op en brengt hen naar het dichtstbijzijnde heliplatform (Amsterdam of Prins Clausplein in Den Haag).

· De vlucht van Amsterdam naar Mysteryland duurt een kwartier, vanuit het Prins Clausplein zijn festivalgangers 20 minuten onderweg. Een rondvlucht boven de stad duurt 10 minuten.

· Festivalgangers die arriveren op het heliplatform van Mysteryland worden vervolgens door een auto met Uber-chauffeur naar de entree gebracht. Citytour-passagiers worden na hun vlucht door een Uber-chauffeur teruggebracht naar de locatie waar ze zijn opgepikt.

Kosten
Om deze bijzondere ervaring voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken, is UberCHOPPER zo’n 50 procent goedkoper dan een reguliere helikoptervlucht. Zo kost een UberCHOPPER citytour boven Amsterdam of Den Haag/Rotterdam slechts €100 voor 2 personen. Festivalgangers betalen voor UberCHOPPER naar Mysteryland €200 euro voor 2 personen vanuit Amsterdam en €220 euro vanuit Den Haag/Rotterdam. De bestelling is voor een enkele reis en maximaal 2 personen -de gebruiker en een medepassagier- en is exclusief festivalkaarten. De vluchten worden verzorgd door Heli2City.

Klik hier voor alle details.

Instagram