Design

Urban Outfitters heeft het perfecte accessoire voor Halloween

(Foto’s : screenshots/volkskrant)

Halloween komt er weer aan en het is dan ook de hoogste tijd om op zoek te gaan naar leuke kostuums. Je hebt natuurlijk genoeg winkels waar je een outfit of Halloween prop kunt scoren, maar Urban Outfitters komt nu met een wel hele leuke ‘accessoire’.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De Amerikaanse winkelketen komt namelijk met een mega pandakop. Ja echt waar, een mega pandakop. Ben je nou heel goed in luieren, eten en ben je een beetje onhandig, dan is deze prop dus echt iets voor jou. Je schuift de pandakop over je eigen hoofd heen en via een gaatje tussen de ogen van de panda, kan je zelf naar buiten kijken. Als je nou niet zo van panda’s houdt, kan je ook nog kiezen voor een gigantisch alpaca hoofd. Helaas zijn de koppen niet goedkoop, want je moet er bijna €60 voor neerleggen.

Wel is het zo dat je de pandakop niet alleen tijdens Halloween kan gebruiken. In de beschrijving van het product staat namelijk dat je het ook kan gebruiken ‘als je bamboe zoekt om te eten of als je YouTube video’s aan het maken bent. En als je moe bent van al je avonturen, neem dan een drankje door je panda mond. Het is geweldig om een panda te zijn!’

Wil je zelf nou graag zo’n panda of alpaca kop op tijdens Halloween? Scoor dan hier je eigen pandahoofd en hier je alpacahoofd.

    Instagram