Home

Vacature | stagiair(e) Content Creator blog

De afgelopen drie jaar is Colourful Rebel van een paar shirtjes vanuit een slaapkamer uitgegroeid tot een kledingmerk dat dagelijks honderden mensen in een frisse nieuwe outfit steekt. Colourful Rebel begon als een blog en heeft nu een goedlopende webshop en eigen winkel in Amsterdam. We zijn nu bekend in Nederland en België en gaan dit jaar uitbreiden naar andere landen zoals de UK, Zweden en Denemarken. We bestaan uit een klein team wat ontzettend veel plezier heeft in wat we doen en de ambitie heeft om te groeien! Help jij ons hierbij?

CONTENT CREATOR STAGIAIR(E)

Colourful Rebel is een snelgroeiend Amsterdams kledingmerk met webshop en winkel in het centrum van de stad. Daarnaast heeft CR een drukbezocht online lifestyle magazine waarmee het eigenlijk allemaal begonnen is. De Nederlandse versie van het blog loopt momenteel als een trein en ook de Engelse is sinds kort aan een flinke opmars bezig. De redacteuren kunnen wel wat ondersteuning gebruiken en daarom zijn wij nu op zoek naar mensen die gek zijn op het schrijven van content en voor wie het internet geen geheimen heeft.

Het is een stage waarbij je enorm veel kunt leren als je van een beetje aanpakken houdt. Daarnaast zijn er genoeg extraatjes die ervoor zorgen dat de werkweek voorbij vliegt. Zo kun jij bijvoorbeeld uiteten gaan bij een nieuw restaurant in Amsterdam en hier de volgende dag over schrijven. Klinkt heerlijk, niet?! Dus is jouw Nederlands en Engels behoorlijk goed en is schrijven je met de paplepel ingegoten? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Dagelijkse Werkzaamheden?
• Blogposts schrijven (in onze tone of voice) voor zowel de Engelse als de Nederlandse blog;
• Social media beheren;
• De redacteuren ondersteunen bij het zoeken naar nieuwe content;
• Ad-hoc werkzaamheden – geen dag is hetzelfde dus dagelijks komen er allerlei zaken aan bod die snel moeten worden geregeld;
• Voor onze hotspot rubrieken kun je zelf lekker vaak op pad in Amsterdam (of Nederland). Gratis uiteten en er daarna over schrijven? Het hoort allemaal bij je stage;
• Veel ruimte voor eigen inbreng. Heb je een tof idee voor het blog? Regel het!

Profiel?
• Je bent een student (of net afgestudeerd) aan een relevante HBO of WO-studie (communicatie/media/redactie et cetera) 
• Vloeiend en foutloos Nederlands en Engels in geschrift
• Spelling en stijl zijn je passie (of je bent er in ieder geval goed in)
• Proactief en toont graag initiatief
• Enige ervaring in wervend schrijven is een pre
• Je kent je weg op het internet en weet die pareltjes te vinden

Periode?
De stage is voor 5 maanden gebaseerd op minimaal 4 werkdagen. Exacte data en stageduur zijn in overleg te bepalen, maar het liefst zoeken we iemand per januari 2019 en voor langere periode in verband met het inwerken.

Waarom?
Er wordt keihard gewerkt bij op het splinternieuwe hoofdkantoor van Colourful Rebel, maar tijdens de lunch wordt er ook veel gelachen en heerlijk gegeten. Dit is je kans om bij een snelgroeiend bedrijf ervaring op te doen waarbij eigen inbreng enorm wordt gewaardeerd. Natuurlijk gaat voor niets de zon op dus krijg je een stagevergoeding van 250 euro (netto). Ons nieuwe kantoor op de Wibautstraat staat vol met pingpongtafels, een pooltafel en er lopen op een goede dag twee kantoorhondjes door het pand die schattiger zijn dan een stel pasgeboren kuikens.

Interesse?
Heb jij interesse om stage te lopen bij ons? Stuur dan een mail met je korte motivatie en CV naar sander@colourfulrebel.com o.v.v. Stagiaire blog en we laten zo snel mogelijk wat van ons horen.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram