Home

Vacature | stagiair(e) Video Content Creator

Vacature
De afgelopen drie jaar is Colourful Rebel van een paar shirtjes vanuit een slaapkamer uitgegroeid tot een kledingmerk dat dagelijks honderden mensen in een frisse nieuwe outfit steekt. Colourful Rebel begon als een blog en heeft nu een goedlopende webshop en eigen winkel in Amsterdam. We zijn nu bekend in Nederland en België en gaan dit jaar uitbreiden naar andere landen zoals de UK, Zweden en Denemarken.

Er wordt bij Colourful Rebel steeds meer gebruik van bewegend beeld in alle uitingen en daarom zijn wij nu op zoek naar een aanpakker die het team komt versterken aan de hand van een leerzame stage.

Stage video Content Creator: 

Als stagiair(e) video Content Creator maak jij onderdeel uit van het content team van Colourful Rebel. Het team is verantwoordelijk voor het maken van content voor verschillende platformen. Zo kun je de ene dag content voor het blog maken, de volgende content voor de webshop en een andere dag help jij misschien wel mee met de productie van een heel toffe brand video. Omdat de output van het team zo veelzijdig is, krijg jij als stagiair(e) de kans om veel te leren en ook de kans om veel zelf in te brengen.

Jouw mening wordt bij brainstorms net zo gewaardeerd als die van ieder ander wat een mooie kans biedt om je snel professioneel te ontwikkelen. Hou jij dus van aanpakken en edit jij in je slaap nog toffe video’s? Reageer dan snel op deze vacature om bij ons snelgroeiende merk een leerzaam avontuur te starten.

Profiel:

  • Je bent een student aan een relevante MBO, HBO of WO-studie.
  • De videobewerkingssoftware van Adobe heeft geen geheimen voor jou
  • Je hebt bij voorkeur ook kennis van de rest van het Adobe pakket.
  • Je bent zelfstandig, sociaal en leergierig.
  • Je hebt een ‘hands on mentaliteit’ en bent niet bang voor een dosis uitdaging.
  • Je bent creatief en denkt graag mee aan nieuwe videoconcepten

Periode:

De stage is voor minimaal 5 maanden gebaseerd op minimaal 4 werkdagen. Exacte data zijn in overleg te bepalen.

Interesse:

Stuur dan je CV + korte motivatie en een link naar je video-portfolio naar [email protected]

No Comments

Leave a Reply

Instagram