Editors Choice Slider Travel

Vakantie-keuzestress? Win een verrassingsreis van Star Alliance

Het is geen geheim dat wij Nederlanders gek zijn op reizen. Dit jaar vertrekken zo’n 7 miljoen reislustige Hollanders naar hun vakantiebestemming. Dat zijn er 300.000 meer dan vorig jaar.* En wat dacht je van reizen voor werk? We doen het allemaal met liefde. Een nieuwe trend is het op reis gaan zonder dat je weet waar je naartoe gaat. En daar wordt het interessant. Star Alliance heeft namelijk onlangs The All Star Interview gelanceerd. Dat is een interactief interview waarin the one and only Greg Shapiro (je weet wel; die van dat Lubach filmpje) jouw ware reiziger type achterhaald. Een soort dilemma op dinsdag, maar dan met reizen. En als je meedoet, maak je kans op The All Star Mystery Trip: een reis voor 2 personen naar een verrassingsbestemming.

The All Star Interview is gecreëerd om het 20-jarig jubileum van de internationale luchtvaartalliantie te vieren. De kans dat jij met een Star Alliance carrier hebt gevlogen is vrij groot. Ze verbinden in totaal 28 vliegmaatschappijen, waaronder Singapore Airlines, Lufthansa en United Airlines. Door haar gigantische netwerk van 1.300 wereldwijde bestemmingen wordt het gokken van de bestemming van de Mystery Trip een behoorlijke uitdaging (je mag het wel proberen, hoor).

(Wie weet zit jij wel op dit bootje binnenkort)

Je kunt het interview lekker lui vanaf je bank doen op www.allstarinterview.com. Als je echt veel zin hebt om te winnen kun je na afloop ook nog doorgaan naar de Mileage Millionaire campagne, waarmee je een miljoen miles kunt winnen. Ben je zo miljonair. Why not?

Doe hier mee met The All Star Interview: www.allstarinterview.com

Facebook
Instagram
Twitter

*NBTC-Nipo Research naar vakantieplannen van Nederlanders.

Instagram