Food & Health Slider

Van beer pong tot een Chicken & Waffles feest: dit zijn de leukste tips voor aankomend weekend

(Izakaya)

De week is alweer bijna door midden en de zon laat steeds vaker van zich horen. Het perfecte moment dus om plannen te smeden voor het weekend. En oh wat is er weer veel moois te beleven, je kunt het zo gek niet bedenken. Van Amsterdam tot Ibiza, het is immers overal weekend.

Vrijdag 22 september – Strandzuid Bierborrel: afsluiting zomerseizoen

Aan al het moois komt een einde, zo ook de zomer van 2017. Maar niet zonder slag of stoot, want op vrijdag 22 september sluit Strandzuid het zonnige seizoen in stijl af… Met een Bierborrel! Het recept van de Bierborrels is bekend: geen poespas, lekker borrelen. Verwacht een overvloed aan hitjes van het vaste Strandzuid DJ team, silent disco, crazy gimmicks, tafelvoetbal, beer pong en andere knots-gekkigheid. Wil je er niet eerder vanaf liggen dan je vriend(in)? Zorg dan voor een goede bodem! Bij de verschillende foodcourts haal je een snelle doch smakelijke hap. Wil je de last man standing zijn? Kies dan voor een driegangen keuzemenu voor €30 per persoon in het restaurant. Let op, hiervoor dien je van tevoren te reserveren via 020-6392589.
Ps. Na 21:00 uur is er geen bootverkeer meer mogelijk van en naar Strandzuid. Het is geen probleem je boot bij Strandzuid te laten overnachten.

Meer informatie over de Strandzuid Bierborrel: afsluiting zomerseizoen is hier te vinden.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Zaterdag 23 & Zondag 24 september – Masterclass met mixologist Ektoras Binikos @ De Foodhallen

De Griekse meestermixologist Ektoras Binikos komt naar De Foodhallen. Deze cocktail hero uit New York maakt verfijnde cocktails bij 3-sterrenrestaurants Auereole , Oceana en het vernieuwde Michael’s New York. Aankomend weekend komt hij speciaal uit New York om zijn ambachtelijke mix-kunsten in een masterclass te delen met 12 cocktailliefhebbers. Je leert de succesformules van zijn drankjes en het belang van de juiste tools en ingrediënten. Via deze link reserveer je heel snel een van de tickets. Ook aan de mini cocktailshakers is gedacht. Op zaterdag en zondag krijgen mini’s tussen de 4 en 12 jaar een alcoholvrije cocktail workshop in de Gin&Tonic-bar van De Foodhallen. Uiteraard worden ze erna uitgebreid geproefd. Koop hier je tickets.

Zondag 24 september – Chicken & Waffles tijdens Brooks Boozy Brunch

Shut your waffle and eat your chicken. A.s. zondag 24 september vindt bij Brooks op de Beethovenstraat de maandelijkse Brooks Boozy Brunch plaats. Een licht chaotische middag met elke laatste zondag van de maand een ander thema én free nanny service voor de mini brookies! Deze keer is het de beurt aan ”The Chicken & Waffles Editie”. Verwacht gevulde glazen en kies uit de BLT Waffle Slider, Chicken & Waffles Sunny Side Up of ga voor de klassieker met boter en siroop. Natuurlijk zijn er ook andere goodies en brunch favourites te bestellen.

Zondag 24 september – SNCKBR’s G.H.B. op zondag – The Fall Edition

De HRFST komt er alweer aan, maar KTRS horen bij elk jaargetijde. Op zondag 24 september is het dan ook tijd voor G.H.B. The Fall Edition! Gezondig deze editie met je vrienden van een G.H.B. PLTTR, het speciale menu of kies je lievelingsgerecht van de kaart. En die kater spoel je weg met bottomless mimosa’s. Hup gaan met die 🍌

Meer informatie over de Green Healthy Brunch op zondag is hier te vinden.

Zondag 24 september – IZAKAYA Ibiza meets Spinnin’ Next

Diegene die aankomend weekend toevallig op Ibiza is kan nog even genieten van de laatste zonnestralen in combinatie met goede muziek. IZAKAYA Ibiza viert deze zondag namelijk een feestje in samenwerking met Spinnin’ Records. Spinnin’ Next is hun nieuwe platform voor jong, veelbelovend talent. Dus mocht je in de buurt zijn, zeker even langsgaan! Goed excuus om meteen even het heerlijke eten uit te proberen bij deze nieuwe hotspot.

Meer info over IZAKAYA Ibiza meets Spinnin’ Next vind je hier!

22 september t/m 1 oktober – Recharge your smart. Recharge yourself @ Kanarie Club

Elektrisch rijden is de toekomst. Speciaal daarom staat Kanarie Club van 22 september t/m 1 oktober in het teken van smart electric base. Op maandag 25 september neemt Jedlix je mee in de wereld van het slimme opladen van jouw elektrische auto. Niet alleen hip en milieubewust, maar er zitten ook flink wat financiële voordelen aan. Naast het opladen van auto’s verdiepen we ons, tijdens een speciale editie van Business Birds op dinsdag 26 september, ook in hoe je jezelf nu eigenlijk optimaal recharged. Busy birds Loulou Machinè, medeoprichter van Go With The Glow en Jill Meij, sportfanaat en girlboss bij Workout Amsterdam vertellen je tijdens deze avond haarfijn hoe jij jezelf helemaal oplaadt met bewuste voeding en genoeg beweging. Ook Jip Isabel de Jongh, influencer & founder van Freshhh is een recharge pro. Laat je woensdag 27 september inspireren door het verhaal van Jip Isabel en start jouw persoonlijke recharge avontuur bij Kanarie Club.

Meer informatie over Recharge your smart. Recharge yourself @ Kanarie Club vind je hier.

Instagram