Hotspots World

Van lichtstad naar light stad: SNCKBR geopend in Eindhoven

(Fotografie door Tom Doms)

Na het succes van de eerste twee vestigingen opent SNCKBR vandaag een eerste locatie in Eindhoven. Lokale ondernemers Gert-Jan van der Zee en Thijs Marques haalden het healthy food café in samenwerking met SNCKBR-FNDRS Allon Kijl, Sander de Klerk, Melle Schellekens en Marco van Veldhooven vanuit Amsterdam naar het zuiden van Nederland. De lichtstad wordt de light stad. Van BRKFST tot DNNR en DRNKS.

Artikel gaat hieronder verder

[Fotografie door Tom Doms]

Klinker kopen? KN NT B SNCKBR NDHVN. Ultieme healthy pleasures kanen kan dan weer wel. De naam mag dan gebaseerd zijn op de klassieke snackbar, SNCKBR is verre van de in frituurvet gedoopte afhaalsnackbar. Zondigen wordt gezondigen in een casual dining concept waarbij voedingswaarde en –stoffen de leidraad zijn, maar smaak bepalend is. Want goed eten is voor SNCKBR pas écht goed eten als het de term finger licking good waard is. Pure en biologische ingrediënten lopen in Eindhoven over naar de “dark side” voor comfort food dat gruwelijk lekker, matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en, waar mogelijk, glutenvrij, koolhydraatarm, vegetarisch of veganistisch is – en altijd vrij van bullshit blijft. Het is zelfs niet bereid in een omgeving waar bullshit verwerkt wordt. Zo vult het SNCKBR-menu zich in het zuiden van Nederland met onder andere de ‘Pokebowl XXL’, ‘The Hummus Superbowl’, ‘SNCKBR Kipsalon’ en ‘Zucchini Spaghetti’. It’s the good, the bad and the healthy.

[Fotografie door Tom Doms]

Bewust BRRLN
Naast gezondig goed dineren, zal Eindhoven voortaan vooral bijzonder bewust borrelen. SNCKBR is geopend aan de Willemstraat 1D en schampt hiermee het borrelepicentrum van de Bourgondische hoofdstad; de Kleine Berg. Met twee verschillende bars op de twee verdiepingen van het pand focust SNCKBR op Eindhovenaren die bewust barhangen met een lichte cocktail en skinny/tasty bar bites. In eenzelfde urban cafetaria-setting als de andere SNCKBRlocaties serveert de SNCKbar koude Jupiler biertjes, gin- tonics, thee van Café Couture en verschillende (superfood)cocktails. SNCKBR Eindhoven brengt daarnaast een grote selectie speciaalbieren voor wat bourgondische GZLLGHD.

SNCKBR Eindhoven | Willemstraat 1D | 5611 HA Eindhoven| snckbr.com | [email protected]
Zondag – Donderdag: 10:00 – 11:00 uur | Vrijdag – Zaterdag: 10:00 – 02:00 uur

Instagram