Fashion

Vergeet de push-up: de nieuwste trend gaat zeker de bralette zijn


Hè, hè, eindelijk een trend uit modeland waar wij ons direct in kunnen vinden! Na jarenlang de boobies in een benauwde push-up gewurmd te hebben, lijkt dat nu toch echt voorbij te zijn. De ‘bralette’ is namelijk keihard bezig met een comeback, want als je de hippe Instagrams een beetje in de gaten houdt zie je het al overal voorbij komen. De kanten bh zonder beugel is ook nog eens een kledingstuk dat je mag laten zien, wat zorgt voor een prachtig geheel:

Artikel gaat hieronder verder

Maar is dat niet slecht voor je boobies dan, een bh zonder beugel? Lingerieontwerpster Murielle Scherre van La Fille d’O vertelt daar aan GVA het volgende over: “Voor dames met een natuurlijke boezem die een beha zonder beugel dragen: een beugel heeft geen invloed op de steun. Die verkrijg je door de vorm van de beha zelf en de vorm van je borsten. Sommige vrouwen hebben een heel grote cupmaat en tegelijk stevige borsten, andere vrouwen hebben een kleine maat en voelen zich het best met een beha die aanvoelt als een harnas.” Kijk, dat is goed om te weten! Hier een aantal plekken waar je zo’n mooie bralette kunt scoren: (Bron: GVA)

(1. Love Stories – 44,95 euro /2. H&M – 14,99 euro / 3. Dim – 19,95 euro / 4. Intimissimi – 39,90 euro / 5. Eres – 260 euro / 6. La Perla – 85 euro)

Instagram