Food & Health Slider

Verse weekendtips met onder andere de beste flirt locatie van de stad

Nieuwe weken, nieuwe kansen. En met al dat leuks snappen wij dat keuzes maken best wel lastig is (behalve dan de keuze: bier of wijn). Maar wees niet bang! Dan kiezen wij toch gewoon voor jou? Speciaal daarom weer een lekker lijstje weekendtips.

The Sound of MingleMush Op 1 september wordt er in de Hofstad de allereerste editie gevierd van The Sound of MingleMush. Je favoriete food- en moodhall naast Den Haag Centraal wordt omgetoverd tot een zomers paradijs. Drinkend en etend wordt er tot in de vroege uurtjes gedanst op verleidelijke beats.

Barhangen in De ‘Flirthallen’Soms vergeten mensen het wel eens, maar wist je dat er in midden in De Foodhallen een G&T-bar te vinden is waar de meest knappe barmannen en -vrouwen jou en je date voorzien van een goede G&T? Naast dat de G&T’s om te slurpen zijn, staat De Foodhallen ook bekend als de ‘Flirthallen’. Perfecte date spot dus. Oja, als je er naartoe gaat probeer dan een spot te claimen in het midden van de bar. Fotogeniek uitzicht gegarandeerd.

Artikel gaat hieronder verder

Jazz & Sail in Bergen aan ZeeKom zondag 3 september lekker nazomeren bij blooming beach in Bergen aan Zee tijdens de Jazz & Sail. Geniet van live muziek van The Tibs; garagesoul met een stevige knipoog naar blues, funk, jazz en soul. Vanaf 16:00 beginnen we met zomerse cocktails, jazzy tunes en uiteraard het nodige beachfood.

Een terrasje pakken bij Ferilli’sHopelijk houdt het lekkere weer nog even aan en kun jij dit weekend neerstrijken op het ruime terras van Ferilli’s; een oase van rust in een bruisende omgeving. Geniet van een door Ferilli’s geselecteerde Live Spritz en deel de Aperitiv Stuzzichini met je lief. The Italian way!

Vegan Sundays 🌱 @ SNCKBRElke eerste zondag van de maand sluiten SNCKBR West en SNCKBR De Pijp het weekend af met VEGAN SUNDAYS. Niks kleffe groentes, maar een overheerlijk vegan 3-gangen menu met bijpassende vegan (bio) wijnen. Zondag 3 september beginnen we de avond met een home-made Tom kha kai met shimei paddestoelen. Gevolgd door gepofte aubergine met tahini, kikkererwten, pompoen, granaatappel en kiemscheuten. En als grote finale een grand dessert. Het wordt sowieso VEGANTASTIC, dus beter boek je snel dat tafeltje!

Le Dimanche bij The French ConnectionOui oui! Op 3 september keert Le Dimanche terug bij The French Connection voor wat culinaire rebellie. Elke eerste zondag van de maand werpt chef Jef van den Hout de gevestigde orde van de klassieke Franse keuken omver. De chef experimenteert in een creatief vijfgangendiner dat voor €37 enkel deze avond te proeven is. Met live jazzy tunes op de achtergrond. Jef vindt in Drambuie een partner voor zijn culinaire coup. Je proost tijdens deze avond met beroemde cocktails als de Drambuie Collins. Le Dimanche zit meestal snel vol dus reserveren is aan te raden!

Instagram