AMSTERDAM Do Hotspots

Vervelen is geen optie: de tofste weekendtips voor Amsterdam op rij

Amsterdam-Summer
We weten niet hoe het met jullie Facebooktijdlijn zit, maar die van ons is aardig aan het doldraaien momenteel. Het kwik komt heel eventjes boven de 12 graden en mensen zeggen spontaan hun baan op om volledig van de zon te gaan genieten. Snappen wij best, want ook wij snakken plotseling keihard naar het weekend en een paar hele koude witbiertjes. Nu is er in Amsterdam altijd meer te doen dan dat je kunt bijhouden, dus daarom hier een paar van de allerleukste dingen op een rijtje. Doe er je voordeel mee, want dit aankomende zonweekend wil je niet op de bank zitten. Van Boozy Brunchen tot leren shaken in The Tailor, de keuze is weer reuze.

G.H.B. op zondag bij SNCKBR

Brunch op zondag, geen nieuw begrip in ons kook-abulaire. Toch is er vanuit New York iets nieuws over komen waaien, namelijk de all-day brunch met bottemless booze. Vanaf 26 maart organiseert SNCKBR (lees hier onze recensie over dit heerlijke zaakje, met inmiddels ook een vestiging in West) daarom G.H.B. op zondag. Green Healthy Brunch dus. Iedere laatste zondag van de maand draait een DJ lekkere zondagse setjes, terwijl jij de kater wegspoelt met onbeperkt mimosa’s. Gezondig samen met vrienden met een healthy & guilty pleasures PLTTR of kies je lievelingsgerecht van de kaart. Green shots are on the house!

Reserveren kan via 06 86368609 of [email protected] o.v.v. G.H.B. op zondag. Wees er snel bij want het gaat hard!

Schermafbeelding 2017-03-22 om 11.56.58

Brooks Boozy Brunch – The Spring Edition

Zoals elke laatste zondag van de maand is het ook nu weer tijd voor Brooks Boozy Brunch. Een gezellige, licht chaotische middag met all time favourites. Verwacht volle glazen in je hand en de mini-brookies to be entertained. Zondag 26 maart is het de beurt aan ‘The Spring Edition’. Vier de lente met het doorbreken van de eerste zonnestralen én natuurlijk de Boozy Brunch van Brooks. Neem plaats op het terras aan de Beethovenstraat of strijk neer in de lichte serre als maart weer eens roert met zijn staart. Hoe dan ook, de zonnige cocktails en kleurrijke bowls & rolls bezorgen je zeker de lentekriebels!

Het is wel aan te raden even te reserveren via 020 3792020.

Wat: Brooks Boozy Brunch
Wanneer: Zondag 26 maart
Hoe laat: 11:00 – 16:00 uur
Waar: Brooks, Beethovenstraat 43, Amsterdam

Schermafbeelding 2017-03-22 om 11.57.13

Tess & The Tailors (cocktail workshop)

Meer leren over cocktails? Visit The Tailor! We bezochten deze waanzinnig mooie cocktailbar al eerder (lees het hier), maar ze blijken nu ook hele leuke evenementen te organiseren. The Tailor organiseert namelijk deze zaterdag 25 maart een coole cocktailworkshop met Nederlands’ beste vrouwelijke bartender, Tess Posthumus. Tijdens Tess & The Tailors ontdek je de tips & tricks van mixology en leer je de vier all-time favourite cocktails van Tess bij elkaar te schudden. Er zijn nog een aantal plekken vrij, dus reserveer snel via [email protected]

The Tailor
Dam 9, Amsterdam

Schermafbeelding 2017-03-22 om 11.57.25

Beer Pong Tournament @ THE BUTCHER Social Club

Bier hier. Vrijdag 24 en 31 maart is het voor bierfans en spelletjesfanaten lekker vertoeven bij THE BUTCHER Social Club in de Sir Adam Toren. De playground for grownups daagt jou uit om deel te nemen aan het spannendste toernooi van het jaar. Het enige wat je nodig hebt om mee te doen is een behendige partner, een steady hand en stalen zenuwen. Get ready to pong the night away en maakt kans op €100 bier tegoed!

THE BUTCHER Social Club
Overhoeksplein 7, Amsterdam
Schermafbeelding 2017-03-22 om 11.57.32

IZAKAYA Supreme Brunch

Zondag 26 maart is het weer tijd voor IZAKAYA’s Supreme Brunch. Een exclusieve zondag waar je geniet van een next level brunch met live muziek, kwaliteit cocktails en de bijzondere gerechten uit de Nikkei keuken. Please note: It’s NOT your Mother’s Sunday Brunch!
Price: €75,- inclusief een lavish brunch en een welkomstcocktail.
Reserveringen via [email protected] of bel; +31 20 30 53 090

IZAKAYA
Albert Cuypstraat 2-6, Amsterdam
Schermafbeelding 2017-03-22 om 11.57.39

ps. Niet in het weekend maar wel iets voor op je lijstje:

Spelletjesavond bij Het Warenhuis – The 30 SECONDS Edition

Schermafbeelding 2017-02-06 om 18.49.24

Spelletjes stoffig en saai? Echt niet! Elke laatste woensdag van de maand kun je bij Het Warenhuis aan de Haarlemmerstraat familievetes uitvechten of juist samenspannen met je bestie of date. Woensdag 29 maart is het de beurt aan 30 SECONDS om de derde editie van deze beruchte gezelschapsavond binnen no time op z’n kop te zetten.

In dit zenuwslopende 30 SECONDS-toernooi gaan duo’s de strijd met elkaar aan. Boek een tafel, split je vriendengroep in koppels en beschrijf, neurie, beeld uit en gil gefrustreerd ‘waarom snap je het niet?!’. Je hebt precies 30 seconden.De eerste ronde start om 18.30 uur. Tussen de rondes door is er tijd voor lekkere happen en een slok zodat de energie reserves aangevuld kunnen worden. Dus kies een geschikte partner, schrijf je in en bereid je voor op een ouderwets gezellige maar strijdlustige avond.

Inschrijven doe je via de website van Het Warenhuis of bel naar 020 792 0011.

Het Warenhuis
Haarlemmerstraat 65, Amsterdam

Schermafbeelding 2017-03-22 om 11.57.48

    Instagram