Entertainment

Vervelen vanavond? Deze hilarische afleveringen van Probleemwijken helpen jou de avond door

De afleveringen van Probleemwijken zijn al enkele jaren oud maar zo nu en dan pakken wij ze er weer bij om te gieren van het lachen. Menig uitspraak uit de serie is inmiddels een klassieker geworden. Neem die dikke uit aflevering 1 uit Assen die met een stalen kop op TV zegt: “Als ze de uitkerings nou wat hoger gooide hoef je ook niet zoveel te doen“.

Of de zoon van Geert, en die zal het wel niet van een vreemde hebben want Geert zelf is wel zo ongelofelijk achterlijk, die zonder enige opleiding, inkomsten en thuiswonend zijn vriendin zwanger heeft gemaakt. Als hem wordt gevraagd naar zijn toekomstplannen kan hij vrij kort zijn. “Eerst zorgen dat we een huisje krijgen en dan de kinderkamer inrichten, uitkering voor mekaar maken want werk vinden is niet zo makkelijk“. Hilarisch, wat een figuren.

Op de kijkbuis is tegenwoordig geen normaal programma te vinden tenzij je zin hebt om naar een niet-trouwende Gordon te kijken of het eeuwenoude GTST een van je favorieten is maar in elk ander geval is Probleemwijken een fantastisch alternatief voor vanavond.

No Comments

Leave a Reply

Instagram