Entertainment

Voetballer Memphis Depay maakt uit het niets het rapnummer van het jaar

Dat we in Nederland de gezegdes hebben ‘schoenmaker blijf bij je leest’ en ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ zegt eigenlijk een hoop. Zodra hier iemand buiten de lijntjes kleurt dan hebben we er allemaal een mening over. Da’s nu eenmaal wat in het DNA van de Hollander zit. Een profvoetballer die gaat rappen? Ha, dat kan niet anders dan helemaal ruk zijn. Wij moeten eerlijk zeggen dat wij ook een beetje sceptisch waren toen we de videoclip van Memphis Depay voorbij zagen komen, maar daar zitten we compleet naast. De voetballer heeft samen met rapper Winne het nummer ‘Akwaaba‘ (‘Welkom’ in het Ghanees) gemaakt en wat blijkt? Het is te gek!

“Memphis zou absoluut liveshows kunnen geven. Hij is geboren voor het podium” (Bron: Het Parool – waarin een uitgebreid interview met Depay en Winne te lezen is.)

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Profvoetballer Depay kan ook gewoon heel vet rappen en heeft samen met Winne misschien wel het tofste Nederlandse rapnummer van het jaar gemaakt. Yes, da’s een statement maar wij maken hem gewoon. Schoenmaker, wegwezen bij dat leest!

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram