Slider Travel

Volgend jaar vlieg je met prijsvechter Norwegian voor 199 piek van Schiphol naar New York

(Foto: Shutterstock)

Nog nét voordat 2017 goed en wel is afgelopen, komt daar nog even het beste nieuws ever om de hoek kijken. Zojuist heeft de prijsvechter Norwegian Air bekend gemaakt dat ze vier keer per week op en neer gaan vliegen tussen Schiphol en New York. De prijzen voor deze droomvlucht beginnen vanaf 199 voor een enkeltje en lopen dan op naar beschikbaarheid van stoelen. Dat is dus gelijk ook het addertje onder het gras wat je waarschijnlijk wel had verwacht, maar wanneer jij flexibel in je data bent kun je dus voor heel weinig op en neer. Norwegian kan de prijs van de vlucht zo laag houden, omdat je bij de prijs van 199 bijvoorbeeld geen eten krijgt en een stoel hebt met bijzonder weinig ruimte. Dit zou ons een rotzorg zijn, want al moeten we staan in het ruim: breng ons naar New York! Dat eten scoren we wel op het vliegveld, dat vaak nog lekkerder is dan het vliegtuigvoer.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Op de website van Norwegian worden de laagste prijzen aangehouden, maar zoek dit wel eventjes goed uit. Onderzoek van het Parool wijst uit dat je vooral in drukke periodes bij een prijsvechter duurder uit bent, dan bij een reguliere maatschappij als KLM. Dit soort dumpprijzen werken vooral in je voordeel als je heel flexibel bent in je vlucht data.

Vertrekkende vluchten vinden maandag, dinsdag donderdag en zaterdag plaats. De Noorse maatschappij wil de grootste intercontinentale prijsvechter ter wereld worden.

Meer informatie | Norwegian

Naar New York? Dan heb je tips nodig!

  • De leukste Airbnb’s op rij
  • Hier eet je de beste steak van de stad
  • We hebben een ‘what to do gids‘ voor wanneer het regent gemaakt
  • Alle leuke koffietentjes van de Big Apple
  • De Supreme flagship store in Brooklyn is een must visit – zelfs als je het merk niets vindt

 

No Comments

Leave a Reply

Instagram