Design Home Interior

Voor 2 miljoen euro is de villa uit de Oscarwinnende film Call Me by Your Name van jou

Call me by your name film

(Screenshot via Instagram)

Als jij de Oscarwinnende film ‘Call Me By Your Name‘ hebt gezien, dan weet je dat de film bijzonder is vanwege meerdere aspecten. Naast natuurlijk het fantastische acteerwerk van Armie Hammer en Timothée Chalamet, het verhaal dat je laat lachen en huilen, gaat het ook om de realistische setting. Je waant je gedurende de film echt in het Italië van de jaren ’80 en dat komt vooral door die fantastische villa. De villa bestaat echt en is staat sinds kort te koop.

❤#callmebyyourname …. non siamo stati composti per un solo strumento …

Een bericht gedeeld door FilippoF (@filippoaf) op

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De villa dateert uit de 14e eeuw en staat in het kleine plaatsje Moscazzano. De villa is niet de eerste de beste, want het gebouw heeft ook een belangrijke rol gespeeld in het leven van regisseur, Luca Guadagnino (lees er alles over bij Architectural Digest):De villa dateert uit de 14e eeuw en staat in het kleine plaatsje Moscazzano. De villa is niet de eerste de beste, want het gebouw heeft ook een belangrijke rol gespeeld in het leven van regisseur, Luca Guadagnino (lees er alles over bij Architectural Digest).

“I had known that house for many years; I even dreamed of buying that house,” Guadagnino tells AD. “Once I realized that I couldn’t afford it and didn’t really want it for my life” (he already has an apartment in an impressive, equally venerable Baroque palazzo outside Milan), “I knew where I was going to set the action of the film-this place with faded, aristocratic charm, that a professor and his wife might have inherited but can’t quite keep up.”

Je koopt het stukje Hollywood geschiedenis voor 2,1 miljoen euro via House Loft.

(Photos via House Loft)

De villa in de prachtige film:

No Comments

Leave a Reply

Instagram