Sleep Slider WERELD

W Hotels opent in 2019 nieuwste W Escape op Ibiza

Ibiza aanzicht

(Foto: Shutterstock)

De zomer van dit jaar moet nog beginnen, maar toch kijken wij al uit naar die van volgend jaar. Dan opent W Hotels in Spanje namelijk haar nieuwste hotel: W Ibiza. W Ibiza wordt geopend in de bruisende, aan zee gelegen wijk Santa Eulalia del Río en biedt directe toegang tot het strand. De ligging van het hotel is centraal ten opzichte van de andere beroemde stranden van Ibiza, nachtclubs en de landinwaarts gelegen trekpleisters.

 

SHOP ONZE INSTAGRAM

Klik om jouw favoriete look te shoppen

 

W Ibiza wordt de nieuwste entertainmenthub in de wijk Santa Eulalia. De eclectische wortels van het eiland komen terug in een gedurfd en innovatief ontwerp, dat de vrije geest van Ibiza weerspiegelt en de ervaring van de gasten naar een nieuw niveau zal tillen. Drie verschillende concepten voor dineren, drinken en ontspannen worden aangevuld met een levendige sunsetbar op het dakterras en een adults-only WET Deck (het kenmerkende W Hotel zwembad). Een tweede WET Deck biedt directe toegang tot de boulevard en het witte zandstrand van Santa Eulalia, waarvan gasten kunnen genieten vanuit W Ibiza’s eigen ‘Chiringuito’.

Om te detoxen van de avond ervoor, hebben gasten de beschikking over de ruim 4.000 vierkante meter tellende AWAY Spa, met zeven privé-behandelkamers en de voor het merk kenmerkende FIT-gym. De 162 kamers en suites brengen een nieuw niveau van eclectische luxe naar het eiland, met het geliefde W-comfort zodat de gasten weer volledig kunnen opladen voor de komende nacht. Met de iconische Whatever/Whenever®-service van W Hotels die 24/7 beschikbaar is, en de W Insider bij de hand om toegang te krijgen tot de hotspots die niemand kent, worden gasten bediend met wat ze willen, wanneer ze maar willen.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram