Amsterdam Hotspots Slider

Weekend tips | Boozy brunchen, snacken voor het goede doel en guilty pleasure kerstnummers

(Foto: Shutterstock)

All I want for Christmas is FOOD! En een goede borrel natuurlijk. Speciaal voor iedereen die geen verplichte familiediners of Kerstborrels heeft nog even de lekkerste alternatieven voor dit weekend op een rij. Hot cocktails en boozy brunchen bij Brooks, snacken voor het goede doel bij SNCKBR of Afternoon tea’en op het hoogste niveau bij THE DUCHESS. En mocht je na de Kerstdagen nog steeds niet verzadigd zijn, dan maak je een pit stop bij de Foodhallen voor een kerstige GT.

Boozy Christmas Brunch | Brooks
Op 24 en 25 december ben je bij Brooks aan het juiste adres voor een goede Kerstborrel. Tijdens de Boozy Brunch wordt je flink in de watten gelegd. Denk aan gevulde glazen, heerlijke brunch gerechten én free nanny service! Eindelijk echt even ontspannen met een cocktail in de hand terwijl de kleine Kerstelfjes vermaakt worden aan de kindertafel. Naast brunchen, kun je bij Brooks ook terecht voor een heerlijk Kerstdiner. Schuif aan voor een vijfgangen-tasting menu voor maar €31,50. Reserveer hier wel even een tafeltje van te voren.

X-mas Eve: SNCK for charity | SNCKBR
SNCKBR viert de Kerstdagen en nodigt je uit voor een culinair feest op KRSTVND. Samen met The Good Roll maakt SNCKBR deze Kerst extra speciaal; een deel van de opbrengst van deze avond wordt gedoneerd aan Simavi, een organisatie die zich inzet voor genoeg sanitaire voorzieningen voor iedereen. Voor €27,50 p.p. geniet je van een tonijntartare vooraf, herten biefstuk als hoofd en bananenpannekoekjes met rood fruit als afsluiter. Natuurlijk is de Kerstman de vegan SNCKRS niet vergeten, er is ook een plant based optie beschikbaar. En KRST is geen Kerst zonder cadeautjes, daarom krijgt iedereen een kerstboomvriendelijke Good Roll mee naar huis! Ho, ho, ho, SNCKmas is the way to go!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Speciale Holiday Afternoon Tea | THE DUCHESS
Tot en met 31 december wordt er een speciale holiday Afternoon Tea geschonken in het kersverse Michelinster restaurant THE DUCHESS. Speciaal voor de feestdagen krijgt de signatuur Afternoon Tea een knus en feestelijk karakter met rood gekleurde macarons, exclusieve theevariaties van geurige wintermelanges, red velvet cake en laat je verleiden door de duizelingwekkende champagnesoorten. En om het nóg feestelijker te maken staat er een prachtige metershoge kerstboom (zo’n eentje die je ooit later ook in je eigen huis wil) in de tea lounge waar je bij uren bij kan wegdromen. Afternoon tea wordt dagelijks geserveerd van 12:00 – 17:00. Reserveren kan via de website of via 020 – 811 33 22

Sander Bierenbroodspot’s Kerstmenu | Bluespoon
Van 22 tot 25 december voert Bluespoon een speciaal kerstmenu. Er is keuze uit een vier- of vijfgangenmenu met indien gewenst een prachtige wine pairing. Laat je Kerstelijk verwennen door Bluespoon’s nieuwe chef Sander Bierenbroodspot. Op eerste en tweede Kerstdag kun je bij Bluespoon ook terecht voor een spectaculaire Kerstlunch bestaande uit een driegangenmenu met wijnen.

Kerstbrunchen in het hart van Amsterdams bekendste groen | Vondelpark3
Alle wandelaars, natuurliefhebbers en winterbewonderaars strijken deze Kerst neer bij Vondelpark3. Na een frisse winterwandeling zoek je op 24, 25 en 26 december de warmte op bij de woonkamer van het park. De allure van het monumentale pand en de knusse vibes van het restaurant maken Vondelpark3 een huis buitenshuis. De perfecte plek voor een Kerstbrunch met de hele familie.

Bands & Bites | De Foodhallen
Met het oog op de kerst van volgende week, hebben we nog een leuk tip voor je. Iedere dinsdag staat De Foodhallen in het teken van Band & Bites. Op tweede Kerstdag van 18:30-21:30 uur krijgt Bands & Bites een kerstjasje aan en zul je guilty pleasures als Driving home for Christmas van Chris Rea en All I want for Christmas is you van Mariah Carey uit de speakers horen komen. Voor een kerstige gin-tonic, meld je je bij de G&T-bar waar de bartenders met een kerstmuts de lekkerste kerstspecials voor je creëren.

No Comments

Leave a Reply

Instagram