Design Slider

Weekend tips | Van aanstormend talent bij Kanarie Club tot kaasfondue bij MOER

(Foto: Shutterstock)

Na een rustig begin van het jaar, is tijd van binge-watchen met thee, chocola en een dekentje nu echt voorbij. Het is half februari en we gaan er weer keihard tegenaan! Dus pak die agenda er maar vast bij want deze week beginnen we op donderdag met muzikale hoogvliegers bij Kanarie Club, borrelen we op vrijdag bij Zuidpool, prikkelen we op zaterdag de zintuigen bij VIA Amsterdam en sluiten we de zondag af bij MOER met kaas, heel veel kaas.

Donderdag 15 februariPlugify Sessions | Kanarie Club

Alle nachtegalen en andere zangvogels opgelet! Aanstaande donderdag is het weer tijd voor Plugify Sessions. Speciaal voor deze gelegenheid slaan Kanarie Club en Plugify, hét online platform waar je terecht kunt voor het eenvoudig boeken van muziekartiesten, de vleugels ineen. Tijdens de knusse huiskamerconcerten transformeert de Poolbar in een waar
pop-podium voor aanstormend talent. En donderdag is het de beurt aan oud The Voice Kids finalist Jaco en achttienjarig conservatoriumtalent Daan. De zeeblauwe zwembad-constructie van de vroegere tramremise is de perfecte locatie voor de intieme matinees met muzikale hoogvliegers. Nestel je, samen met je vrienden, vanaf 19:30 uur in de excentrieke Poolbar waarna we om 20:00 uur een vliegende start maken met de eerste artiest. Toegang is helemaal gratis.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Vrijdag 16 februariWinterborrel #2: Coverband The Tour | Zuidpool

Ding. Ding. Ronde 2! Op 16 februari is het tijd voor de tweede winterborrel bij Zuidpool (winterlocatie Strandzuid). Tijd om de sneeuwklokjes eens flink buiten te zetten met je vrienden en collega’s. Deze keer staat coverband The Tour heerlijk flitsende hits van de jaren ’80 tot nu te jammen. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer. Naast dit kekke liveoptreden zorgen onze favoriete DJ’, Sheila Hill & Tom Push, voor wat hitte op de dansvloer. Bodempje leggen van tevoren? Ook daarvoor ben je bij Zuidpool aan ’t goede adres. Er wordt een heerlijk 2-gangen diner geserveerd voorafgaand aan het feest. Tickets voor het diner en feest dienen vooraf aangeschaft te worden. Wees er snel bij want het is bijna uitverkocht!

Zaterdag 17 februariFunky Flavors | VIA Amsterdam

Aanstaande zaterdag organiseert VIA Amsterdam met Soul Food Nourriture een avond waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Stap uit je comfort zone en pak de fiets – of metro – en geniet van een avond gevuld met live muziek & DJ, dans en awesome street food.

Zondag 18 februariCheesy Sunday | MOER

Kaasliefhebbers opgelet! Aanstaande zondag kan je bij MOER terecht voor een biologische kaasfondue van € 15,- p.p. Kies er een lekker biertje – of wijntje – bij en geniet van je eigen fondue in een broodje met verschillende crudités (rauwkost), zure groenten, geroosterd zuurdesembrood, een eitje & salade. Laat die kaasdraden maar komen!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram