AMSTERDAM Do Hotspots Slider

Weekendtips: alles vóór en tegen een kater

(Foto: Mama Makan)

Woensdagmiddag = weekendtips! Ook dit weekend weer volop things to-do. Start je weekend op donderdag met een film in De Filmhallen gevolgd door Q&A’s met regisseurs, scenarioschrijvers en acteurs. Vrijdag ga je los tijdens Soundbites bij Mama Makan en mocht je dit weekend onverhoopt met een kater opgescheept zitten, hop dan even langs de Hungry Dane; de nieuwe stand in de Foodhallen.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

PAFF talkshows in Kanarie Club’s Poolbar
Deze week is het tijd voor Parool Film Fest in de Amsterdamse Filmhallen. Speciaal daarom transformeert het iconische blauwe zwembad van Kanarie Club op donderdag, vrijdag en zaterdag tot decor voor talkshows met verschillende inspirerende gasten. Na afloop van de films vinden Q&A’s plaats met o.a. Deepak Rauniyar, regisseur van White Sun, scenarioschrijver Peer Wittenbols en acteurs Halina Reijn en Hadewych Minis.

Soundbites bij Mama Makan
Kom ook deze vrijdag weer naar Soundbites bij Mama Makan in het bruisende Oost: Sounds, Sate & Spirits zijn de key woorden voor deze Oosterse vrijdagmiddagborrel. Van 18:00 tot 21:00 geniet je van botanical cocktails, lekkerste Indonesische bites en dans je smooth het weekend in. Iedere laatste vrijdag van de maand wordt er extra groots uitgepakt met Soundbites: The Special Edition. De eerstvolgende is 27 oktober met als thema Halloween.

We Meat You @ Hungry Dane
Afgelopen dinsdag 3 oktober is de Hungry Dane ingetrokken op zijn tijdelijke stek in de Foodhallen. ’s Werelds enige ‘sous-vide confit’-restaurant (met de titel ‘Best Fast Food of Denmark’) is helemaal naar Amsterdam gekomen om ons de heerlijke Signature Chicken, Barbecue Pork of Classic Beef op getoaste brioche te serveren. Waarschuwing: hier maken ze niet zomaar een sandwich, dit is de befaamde Hungry Dane. Yummie!

    Instagram