amsterdam Eat Hotspots Slider

Weekendtips: borrelen op de Zuidpool, vegan dineren bij SNCKBR en Franse rebellie bij The French Connection

(Foto: Shutterstock)

Van dit druilerige weer krijg je spontaan zin in vakantie. Helaas is een enkeltje naar de zon niet voor iedereen weggelegd, dus moeten we het elders zoeken. Gelukkig zijn er dit weekend ook weer genoeg events waar je het echt wel warm van krijgt. Daarom hebben we de tofste voor je op een rijtje gezet.

Donderdag 1 februariHeineken Afterwork | Zuidpool

Het is januari en nog steeds koud. Maar niet getreurd, want we kunnen ons vast gaan warm maken voor een nieuwe Afterwork bij Zuidpool Amsterdam. YESSSS! Op donderdag 1 februari host Heineken hier de allereerste editie van Afterwork 2018. Deze wintereditie bij Zuidpool, ookwel bekend als Strandzuid, wordt een overdekt feestje met heaters, een mega line-up en heerlijke hapjes om iedereen lekker op temperatuur te krijgen. Dus blok je agenda en ga in een streep naar de eerste Heineken Afterwork van het jaar!

Donderdag 1 februariErick Morillo – Subliminal Intimate Industry Night | MAD FOX

MAD FOX presenteert “Subliminal intimate industry nights”. Een spectaculaire avond voor MAD FOX friends, hosted by Erick Morillo met support van niemand minder als dj Roog! Van 23:00 tot 04:00 uur zetten zij MAD FOX totaal op z’n kop. Tijdens ADE zordge Erick Morillo al voor de nodige opschudding dus het is hoog tijd voor een herhaling! Reserveer je tafel via [email protected] of bel +31 (0) 6 12 21 47 33.

Zaterdag 3 februariCitrus Saturday | MOER

Bij MOER staan groenten in de spotlight en daarom kan je nu elke eerste zaterdag van de maand lunchen met een seizoens primeur! Aanstaande zaterdagmiddag staat in teken van citrus. Vind een partner die ook wel van een fris zuurtje houdt en kom samen genieten van 5 gerechten voor maar € 25,- p.p. of ga voor hun full monty optie voor € 40,- p.p. inclusief water, half flesje wijn, koffie & friandises.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Zondag 4 februariVegan Sundays | SNCKBR

We trappen februari lekker af met Vegan Sundays bij SNCKBR. Een driegangenmenu boordevol verassende gerechten met hippe groentjes! De avond begint al lekker met een bietencarpaccio, gevolgd door een vegan salie-ravioli met tomaatjes en rucola en als grand finale een FNTSTCH Instagrammable cheesecake. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor een biologische wijnpairing. Dit moet een zondag zijn!

Zondag 4 februariSea (you) Sunday | MOER

Elke eerste zondag van de maand is bij MOER Seafood Sunday! Verwacht tijdens Sea (you) Sunday ziltige gerechten, G&T’s en live jazz muziek. Zo geniet je bijvoorbeeld van een cappucino van langoustine, zeegroenten salade met miso en zelfs de G&T’s hebben een garnish met zeegroenten.

Zondag 4 februari – Le Dimanche | The French Connection

Aankomende zondag is ’t weer zover. Le Dimanche! Chef Jef van den Hout werpt samen met zijn team de klassieke orde van de Franse keuken omver. Verwacht jazzy tunes, een 5-gangen verrassingsdiner en vooral heel veel gezelligheid. Reserveer snel je tafel via de website en bemachtig die laatste plekjes!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram