Food & Health

Weekendtips: Frisse sounds, kaas en bier of steun een goed doel vanaf de bank

(Foto: Mama Makan)

Het is alweer donderdag. De storm is gaan liggen, maar in je hoofd razen de weekendplannen op volle snelheid voorbij. Mocht je nog geen plannen hebben dan hebben wij een aantal top to-do’s voor je uitgezocht. Van frisse sounds bij Mama Makan, tot Cheesy Sundays in West en goede doelen steunen vanaf de bank. Voor ieder wat wils!

Vrijdag 19 januari – Sound Bites: A Fresh Start | Mama Makan
Kick off 2018 met de eerste editie van Sound Bites bij Mama Makan! Deze editie staat volledig in het teken van het nieuwe jaar en goede voornemens. Alle gasten krijgen het eerste drankje van het huis en je kunt je opgeven voor een try-out van de fitness en de spa. Daarnaast is er een juice station, zijn er (non-alcoholic) cocktails en een heuse boxing (arcade) machine. Die laatste moet je zeker even proberen, want degene met de hoogste score wint een 1-jarig lidmaatschap op de fitness en spa van het Hyatt Regency. Voor meer informatie kijk je even op de Facebookpagina.

Zondag 21 januari – Cheesy Sunday | MOER
Doe MOER met je zondag! Want deze zondag ben je hier aan het juiste adres voor een gezellig potje ouderwets kaasfonduen tijdens Cheesy Sunday. Kaas, groentjes en brood in overvloed en om al dat lekkers weg te spoelen ga je voor het Gentse Lousberg bier. Speciaal gebrouwen om bij kaas te serveren. Too good to be true. Mocht je niet zo’n bierliefhebber zijn, dan zijn er uiteraard ook genoeg hele fijne wijntjes in de aanbieding. Daarnaast wordt de middag afgetopt met live jazzy tunes. Say cheese!

#mamacares | Mama Makan
Niet helemaal een weekendtip voor buiten de deur, maar wel ideaal vanaf de bank: online shoppen! Plan Nederland werkt aan een beter leven voor kinderen in ontwikkelingslanden, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes. Restaurant Mama Makan geeft ook om deze meisjes en doneert daarom samen met The Next Closet alle opbrengsten uit hun fundraising collectie aan Plan Nederland. Shop hier je unieke designer piece met een mooi doel!

No Comments

Leave a Reply

Instagram