amsterdam AMSTERDAM Do Eat Hotspots Slider

Weekendtips | het worden cocktails en grills dit keer


Plannen voor het weekend kun je niet vroeg genoeg maken. Daarom gooien we er weer een heerlijk lijstje tegenaan met ‘grillige’ boozy weekendtips. En we verzekeren je: vervelen is geen optie en kiezen wordt verdomd lastig. Let’s go!

Comfort food van SammyD’s grill
Voor comfort food ben je bij Wyers Bar & Restaurant aan het juiste adres. Deze trend is overgewaaid vanuit New York en is here to stay. Chef SammyD staat bekend om zijn soulful signatuur en geeft daar speciaal voor ons een oer Hollandse twist aan door het gebruik van Nederlandse ingrediënten en lokaal geproduceerde specialiteiten. En laten we wel wezen, met dit druilerige weer heeft iedereen behoefte aan Wyers’ heerlijke huiselijkheid en SammyD’s lobster rolls, kimchi bacon hot dog, of chicken puttanesca. Oh, en na het eten rol je gewoon door naar House Bar voor een cocktail of twee.

Artikel gaat hieronder verder

Let’s stir things up @ Bluespoon
Schuif dit weekend aan bij Bluespoon, aan de Prinsengracht, voor het waanzinnige cocktails. Head bartender Aga heeft zich de afgelopen tijd blauw geshaked en komt nu met een brand new menu, vol met verrassende cocktails zoals de Belsazar Blitz, El Gringo en de Smoked Manhattan. Alleen de beste ingrediënten, het lekkerste fruit en andere smaakexplosies laten deze drankjes tot leven komen!

Sunday Roast in stijl
Zondagse zondaars bezoeken dit weekend de chef’s table van MR PORTER. De Sunday Roast, met de daarbij horende scheut jus, vindt zijn oorsprong in Groot-Brittannië. Families en vrienden sluiten de week af met een uitgebreide brunch waar perfect rosé gebraden vlees centraal staat. Van 12:30 – 16:00 uur doen gasten zich te goed aan zowel het eten als de muziek van MR PORTER’s resident DJs die tot 21:00 uur door zullen gaan voor zij die nog geen afscheid kunnen nemen van het weekend. Be there!

Friday on fire!
Voor wie er geen genoeg van kan krijgen; alleen deze maand nog kun je genieten van upperclass cocktails in combinatie met barbecue hapjes tijdens Friday on fire bij bar The Tailor in Amsterdam. Ervaar hoe de rokerige smaken goed samengaan met de exclusieve bitters en speciale likeuren. Iedere vrijdag tussen 17:00 – 20:00.

Elke vrijdag in augustus Martini en Tonics bij Strandzuid!
Yehes, ook deze vrijdag is het weer feest bij Strandzuid met de beruchte Martini Aperitivo’s. Zet het maar in de agenda want vanaf nu wordt dit jouw vaste prik op vrijdag: een keurige vrimibo Italian style met heerlijk Martini e Tonics, goede happen en bazige beats. En blijf daarna lekker hangen voor een tweede ronde, of natuurlijk een zomers diner.

Instagram