AMSTERDAM Do Hotspots Slider

Weekendtips | Plugify Sessions, oesters slurpen ennnnn jazzy happen op het Rembrandtplein

(Photo via de Kanarie Club)

Januari dendert in sneltreinvaart voorbij. Belangrijk is om juist op deze momenten even te genieten van een hapje en een drankje. Daarom vlieg je donderdag langs bij Kanarie Club en geniet je een avondje van aanstormend muzikaal talent in de Poolbar, kom je oesters slurpen en bubbels drinken bij MOER of schuif je aan bij Van Rijn op het Rembrandtplein voor jazzy Sunday Sessions.

Donderdag 11 januari – Plugify Sessions | Kanarie Club

Deze week start het weekend al op donderdagavond! Nestel je, samen met je vrienden, in de Poolbar en geniet van knusse huiskamerconcerten. In samenwerking met Plugify nodigt Kanarie Club aanstormend muzikaal talent uit om in intieme setting hun (zang)kunsten te vertonen. Vanaf 19:30 is de deur open voor inloop en om 20:00 maken we een vliegende start met de eerste artiest. Toegang is gratis!

Artikel gaat hieronder verder

Zondag 14 januari – Bubbels & Oesters | MOER

Ook deze zondag schuif je aan bij MOER voor Bubbels & Oesters. Denk live jazzy tunes mét oesters voor €1,- en spannende bio bubbels. Dus na een winterse wandeling door het Vondelpark staan de oesterdames en heren van MOER voor je klaar om jou en al je vrienden eens flink in de watten te leggen. Precies hoe een zondag moet zijn.

Zondag 14 januari – Sunday Sessions | Kitchen & Bar Van Rijn

Iedere zondag van 14:00 tot 17:00 vind je op één van de meest centrale locaties van Amsterdam – het Rembrandplein – jazzy tunes en heerlijk eten. Nestel je in het ruime restaurant van Kitchen & Bar Van Rijn en geniet van goede muziek en een Sunday Lunch Special. Voor €45,- per persoon krijg je een 3-gangen diner met onder meer eend en kabeljauw met bijpassende wijnen.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram