AMSTERDAM Do Hotspots

Weekendtips: van rooftop borrels tot kookcolleges in de Foodhallen


Deze week start je weekend al op donderdag met een toffe rooftop borrel bij NEMO met Grapedistrict. Maar ook zaterdag en zondag hebben een goed gevuld programma. Van een heerlijk driegangendiner bij PARK met een goed glas bubbels tot kookcolleges in de Foodhallen.

Wijn op het dak met Grapedistrict
Grapedistrict organiseert donderdag 10 augustus van 17:30 tot 20:00 een wijnproeverij op het dak van NEMO! Tijdens deze proeverij kan je 25 verschillende wijnen proeven en direct via de vernieuwde Grapedistrict-app beoordelen.

Zo werk je aan je eigen smaakprofiel op het zonovergoten dak van NEMO Science Museum midden in Amsterdam, voor maar €10,-. Ook zullen The Little Years sfeervolle indie-pop muziek spelen. Download van te voren de Grapedistrict app, waar je je geproefde wijnen makkelijk kan reviewen. Onder ‘Aanbevelingen’ vind je dan de wijnen terug die je worden aanbevolen op basis van jouw reviews over onze wijnen.

Summer Nights at PARK
Haast je in augustus iedere zondag naar PARK in Hotel Arena voor Summer Nights. Een speciaal 3-gangen menu inclusief een glas bubbels voor €33,50. Reserveer via www.parkcafe-restaurant.nl.

De Foodhallen x 24Kitchen Festival
Op 12 en 13 augustus wordt De Foodhallen alleen nog maar lekkerder. In samenwerking met 24Kitchen verandert Nederlands eerste indoor food market in een indoor food festival met het 24Kitchen Festival. Van toffe kookcolleges tot (gin)proeverijen tot een ontmoeting met je favoriete 24Kitchen-chefs. Zo maakt Mounir Toub beide dagen zomerse salades met 1001 smaken, laat Danny Jansen snelle zomerse wokgerechten zien en bewijst Hidde de Brabander dat chocolade en de barbecue supergoed samengaan. Voor de programmering van het 24Kitchen Festival en tickets, kan je het beste even gluren in het FB event of op 24Kitchen.nl/festival.

Instagram