AMSTERDAM Do Hotspots Slider

Weekendtips: van Supreme brunchen tot jazzy dinners

Weekenden zijn voor eten en drinken, lekker (en veel) eten en drinken. Maar waar ga je nu weer heen? We got your back! Na een korte zomerstop kun je weer extravagant genieten van de IZAKAYA Supreme Brunch. De rupsjes-nooit-genoegs onder ons kunnen daarna aanschuiven voor diner tijdens SNCKBR’s Vegan Sundays of genieten van de kookkunsten van Chef Jef van den Hout tijdens Le Dimanche. Laat dat weekend maar komen!

De IZAKAYA Supreme Brunch is terug van vakantie!
De Supreme Brunch is een exclusief zondags evenement waar je kunt genieten van verfijnde en creatieve Nikkei-gerechten, cocktails, champagne, DJ’s en ander extravagant entertainment. Brunchen next level dus! Waan je in deze kosmopolitische buzz en geniet van je zondag, die nooit lijkt te eindigen. It’s NOT your Mother’s Sunday Brunch. Tip: van te voren even reserveren!

Check de Facebookpagina voor meer informatie.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

SNCKBR’s Vegan Sundays
Elke eerste zondag van de maand sluiten alle SNCKBR vestigingen het weekend af met VEGAN SUNDAYS waarbij jij de kans hebt om te genieten van een overheerlijk vegan 3-gangen menu met bijpassende vegan (bio) wijnen. Zondag 1 oktober trappen we de avond af met couscous en een topping van gegrilde (vergeten) groenten van de Big Green Egg grill, genieten we bij het hoofd van de fregola met geroosterde bloemkoolsaus, truffel paddestoeltjes en edamame en eindigen we met een chocolade crunch met aardbei en kokosyoghurt. Loopt het water jou ook al in de mond? Dit wordt sowieso VEGANTASTIC! See you Sunday?

Le Dimanche x Drambuie
1 oktober is het weer tijd voor Le Dimanche; de perfecte combinatie van fijne jazz sounds en de verrassende, Frans-georienteerde gerechten van Chef Jef van den Hout. Ook de cocktails van Drambuie zijn in volle galore aanwezig. Loop jij ook al warm van deze combi? Reserveer dan snel je tafel via www.tfcrestaurant.nl of 020 737 3051.

    Instagram