Amsterdam Hotspots Slider

Weekendtips voor de mensen die niet naar ADE gaan

De stad spoelt over van muziekliefhebbers maar ook als je geen ADE feestjes op de planning hebt is er genoeg te doen dit weekend. Bij Helst nip je aan beertails en kopstootjes, bij Mama Makan kun je terecht voor de eerste Try-out Jazz Jam Session en MR. PORTER pakt uit met een festive brunch en champagne in overvloed. Met andere woorden; jij vermaakt je wel dit weekend!

(Foto: Mama Makan)

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Beertails en jenevers bij Helst
Nog maar net geopend en nu al verovert Helst menig hart in De Pijp. Deze moderne gastropub is, met een dagelijks wisselende carrousel van 30 tapbieren en ruim 45 op de fles, een droom voor elke bierliefhebber. Maar er is méér: naast een uitgebreide bierkaart brengt Helst next level comfort food plus een selectie ‘beertails’ (ja, cocktails met bier!) en small batch jenevers. Je bent bij Helst aan het juiste adres als je dit weekend geen zin hebt om te partyen tijdens ADE, maar juist lekker wilt genieten van originele beertails en kopstootjes.

Try-out Jazz Jam Sessions @ Soundbites
Op vrijdag 20 oktober kun je bij Mama Makan terecht voor de eerste Try-out Jazz Jam Session. In samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam zullen jazz muzikanten als Ben van Gelder, Reinier Baas, Wouter Kühne en Sean Fasciani vanaf 18:00 optreden. Na het optreden van deze nieuwe generatie muzikanten is het tijd voor een jam sessie waarvoor verschillende artiesten worden uitgenodigd. Cocktail erbij en genieten maar!

MR PORTER brunch
Dit weekend kun je bij MR PORTER genieten van een festive brunch, waar de champagne rijkelijk zal vloeien, DJ’s gepaste plaatjes draaien en extravagant entertainment zal zorgen voor een middag die je niet gauw vergeet. Dit roof top restaurant kijkt uit over het centrum van Amsterdam en is bedoeld voor diegene die op zoek is naar nét dat beetje extra. Strijk neer en geniet van de sensationele entourage. Wel even reserveren via [email protected].

Instagram