Lifestyle

Weekendtips: Van Museumnacht tot anti-kater brunches en Vegan Sundays

(Foto via: Het Parool)

Als je dit weekend zou kunnen kiezen tussen languit op de bank onder een dekentje met een kop thee of heel de stad door crossen om allemaal toffe dingen te doen dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Dus trek je vrienden van de bank en ga erop uit dit weekend. Van Museumnacht tot anti-kater brunches en vegan sundays, dit weekend is er is voor ieder wat wils.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Zaterdag 4 november – Jack Daniels – Authentic No1 bij THE BUTCHER Social Club
Op zaterdag 4 november wordt THE BUTCHER Social Club overgenomen door Jack Daniels en staat de hele dag in het teken van live muziek, Spinnin’ Records DJ’s, tattoo kunstenaars, Jack Daniels tastings en andere toffe workshops. Van 3 uur ‘s middags tot in de late (of vroege) uurtjes zal Jack met de scepter zwaaien; goede muziek, goede whiskey en goed gezelschap. That’s the way he likes it. Met o.a. T-99: drie wilde, bohemian karakters met vintage instrumenten zorgen voor de nodige energie met hun eclectische mix van rock n’ roll, blues, country, surf en soul. Spinnin’ Records komt met DJ Profundo P. die ass-whoopin’, non-stop rock ‘n roll, soul, rhythm & blues, glam en 60’s garage tunes ten gehore zal brengen. Sounds like your cup of tea … eh whiskey? Check dan de Facebookpagina voor meer info. See you there!

Zondag 5 november – Cityguys x Wyers present: Bloody Mary Party Brunch
Nadat het iets te laat is geworden tijdens de Museumnacht party bij Het Scheepsvaartmuseum en je een gigantische kater hebt, slaan Cityguys en Wyers de handen ineen. Verlicht je hoofdpijn met onbeperkte bloody marys en mimosas. Daarnaast verzorgt Chef SammyD hoogstaand comfort hangover-food. En ja, de bloody marys zijn BUILD YOUR OWN. Meer info over dit event is te vinden op de Facebookpagina.

Zondag 5 november – SNCKBR’s VEGAN SUNDAYS
Elke eerste zondag van de maand sluiten ze bij SNCKBR het weekend af met VEGAN SUNDAYS. Niks kleffe groentes, maar een overheerlijk vegan 3-gangen menu met bijpassende vegan (bio) wijnen. We starten met vegan saotosoep met glasnoedels, gevolgd door gado gado met gestoomde groente en het toetje is nog een verrassing. Het wordt sowieso VEGANTASTIC, dus beter boek je snel dat tafeltje bij SNCKBR West, SNCKBR De Pijp of SNCKBR Eindhoven via de website. Meer informatie over de VEGAN SUNDAYS is hier te vinden.

Pigs & Punch: welcome to pork heaven
Yes, het is weer tijd voor knusse binnen eet- en drinkfestijntjes. Een festival met vaste locatie vind je bij Pigs & Punch, of beter gezegd ‘een carnivoor festival’. Want alle favorieten met varkensvlees staan hier op het menu. Van pulled pork tot sappige spareribs en stuk voor stuk op die ruwe Louisiane-BBQ manier bereid. Yum! Duik daarna nog even de cocktailbar in om de verschillende punches en een coktail (of twee?) te verorberen. What better way to celebrate the weekend than with this delicious combo?

Instagram