Design

Welkom in 2018: een appartement speciaal voor influencers

Influencer appartement

Foto’s: Seth Caplan

We zitten in de eeuw van de ‘influencers’. Mensen verdienen geld met het plaatsen van een foto op hun perfecte feed. Waar wij het simpelweg zien als een fotootje maken, zijn zij er een hele dag mee bezig en is het hun baan. Er komt veel meer bij kijken dan even snel een fotootje maken namelijk. Zo is goed licht onder andere de sleutel tot succes. Maar met alleen licht kom je er niet. Het oog wil ook wat. Dus wat dacht je van een leuke achtergrond?

Artikel gaat hieronder verder

Veel bedrijven spelen hier nu op in. Kijk maar naar alle nieuwe hotspots die er momenteel bestaan. Er wordt ergens wel een roze muur, velvet bank of flamingo neergeknald, zodat iedereen ermee op de foto gaat. En of course, wordt gedeeld op The Gram.

En tegenwoordig gaat het nog een stapje verder. Zo bestaat er nu ook een 220 vierkante meter penthouse, genaamd ‘’Village Studio’’. Dit appartement in SoHo, New York is volledig uitgerust met alles waar jouw Insta hartje sneller van gaat kloppen. Zo beschikt de woning over een ruime woonkamer waar wit, goud en roze wordt gecombineerd. Alles waar de millenial van houdt. En bij dit appartement kan natuurlijk niet het perfecte dakterras missen.

Influencer appartement

Wil je dit appartement huren ben je een goede $15.000 kwijt. Maar influencers, don’t you worry. Voor jullie is het helemaal niks, noppes, nada. Wel alleen voor een foto natuurlijk, niet om in te wonen. Misschien moeten wij toch maar wat met ons Instagram gaan doen…

Influencer appartement Influencer appartement Influencer appartement Influencer appartement Influencer appartement Influencer appartement

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram