Home

WhatsApp heeft eindelijk de verwijder functie voor berichten toegevoegd

Toegeven: we hebben allemaal weleens een gênant WhatsApp-bericht verstuurd, waarvan je direct even vijf minuten jankend in een kussen bent gedoken. Het is pijnlijk, maar helaas gebeuren die dingen in het digitale tijdperk maar al te vaak. Het zijn wellicht #FirstWorldProblems, maar het zijn wel hele pijnlijke problemen. Zo hebben wij weleens voordat we naar een verjaardag gingen waar we de ballen zin in hadden het bericht gestuurd ‘ben zo weg bij die k*t verjaardag, dus zie je dan’. Naar wie? Naar de jarige job. Maar er is goed nieuws voor ons digitale klunzen, want WhatsApp heeft nu ein-de-lijk de verwijder functie toegevoegd!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Niet in testfase of iets dergelijks, nee écht toegevoegd. Je krijgt welgeteld 7 minuten om een verzonden bericht te verwijderen. Dit doe je door op het tekstballonnetje te drukken en dan ‘delete’. Supermakkelijk!

[BELANGRIJK] Voordat je nu voor de grap allemaal schunnige berichtjes naar je ex gaat sturen om ze vervolgens te verwijderen: het werkt alleen wanneer je beiden de laatste versie van WhatsApp hebt. Maar met een aantal dagen kunnen we hier wel vanuit gaan en zal het level van digitale ongemakkelijkheid drastisch dalen. Wat een tijd om te leven! (Bron: WhatsApp)

    Instagram