Travel

Wij aten in Pablo Escobars voormalige huis

Wanneer wij voor een fotoshoot naar het buitenland gaan zorgen we er altijd stiekem wel voor dat de locatie tip top is. Er moet zon zijn, goedkoop bier of Corona en heel lekker eten voor weinig. We zijn ten slotte Nederlanders en zuunig. Maar als de volgende locatie ook nog een voormalig huis van Pablo Escobar heeft wat nu een waanzinnig hotel is zijn we verkocht.

We schreven eerder al over het waanzinnige mooie HABITAS en NEST in Tulum. Het voormalig onderkomen van de grootste drugsbaron die de wereld ooit gekend heeft mag daar niet aan ontbreken. Het is inmiddels volledig gerenoveerd en huist nu naast een hele relaxte sfeer een waar museum aan kunst, drie heerlijke zwembaden en een rooftop terras met 360 graden uitzicht over zee en de jungle van Tulum.

Wij mochten op uitnodiging een dag chillen in dit heerlijke complex en genieten van een paar good ol’ taco’s. Grappig om te zien is dat wij in Nederland die harde schelpen taco’s noemen maar in Mexico zijn het daadwerkelijk kleine pannenkoeken of wraps die taco’s worden genoemd. Wees dus gewaarschuwd. Na het schieten van een deel van de items van onze nieuwe drop van de zomer collectie was het met een temperatuur van 35 graden hoogste tijd om aan tafel te gaan. Op het strand onder de palmbomen kregen we heerlijke cocktails voorgeschoteld, zoals gezegd taco’s en nog een handvol hele goede Mexicaanse snuisterijen.

Wat Casa Malca zo tof maakt is dat alles er groot is. De kamers zijn groot, bij binnenkomst staan er inmense planten met palmbladeren in reusachtig grote potten. De ingang is enorm en alles voelt heel open en groots aan. Een beetje zoals je van Don Pablo mag verwachten.

Wil jij nou ook een bezoek brengen aan Casa Malca kijk dan snel even op hun website of check hun Instagram voor nog meer toffe beelden.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram