AMSTERDAM Do Hotspots

Wij hebben voor jullie de beste brow bar van de stad gevonden

1441201748_3_mrs-highbrow_slide1
Iedere vrouw weet wat voor crime het soms kan zijn om die wenkbrauwen bij te werken, iets waar mannen geen last van hebben (of überhaupt weet van), jaloersmakend! Het komt natuurlijk ook altijd ongelukkig uit als je jezelf zit op te tutten en je ziet dat er toch best wel een klein oerwoud groeit op je voorhoofd: paniek!

1441201748_0_mrs-highbrow_slideA

Wij plukken normaal onze wenkbrauwen zelf (geleerd van moeders) maar omdat we steeds vaker merkten dat we er geen tijd voor hadden én het ook weleens scheef ging besloten we op zoek te gaan naar de perfecte plek om het te laten doen. Via een kleine zoektocht op het web kwamen we al snel uit bij Mrs. Highbrow. Dit zaakje in de Pijp is een ware pionier op het gebied van wenkbrauwen want ze waren de allereerste brow bar in Nederland en richten zich echt puur en alleen op die prachtige boogjes boven je ogen, en dat is te merken.

Artikel gaat hieronder verder

Browbar Mrs_ Highbrow

mrs-highbrow-online-editor-zoe-rosielle-177035

Wij stuurden onze Julia naar hartje de Pijp om daar de brow bar te testen en herkende haar niet meer terug. Mannen kunnen soms net varkens zijn en zien (bijna) nooit dat hun vriendinnetje naar de kapper is geweest of iets anders heeft laten doen, nou dit zagen zelfs alle mannen hier op kantoor direct! Niet eerder werd er zoveel aandacht aan de wenkbrauwen besteed dan nu en zag het er zo prachtig uit toen Julia eruit kwam. Perfect om dit even te laten doen als je een hot date hebt of een sollicitatiegesprek en je wilt je nét even wat beter voelen.

1_ threaden epileren mooie wenkbrauwen browbar 2(1)

De meiden van Mrs. Highbrow kijken eerst naar welke vorm het beste bij jouw gezicht past en gaan daarna met draad (threading), wax of pincet aan de slag om je wenkbrauwen te perfectioneren, om ze vervolgens met make-up prachtig in shape te brengen. De salon heeft haar eigen make-up speciaal voor wenkbrauwen ontwikkeld wat supertof is én heel erg goed, daar merk je aan dat ze er in deze toko verstand van hebben. Het is in wereldsteden als New York en London al heel normaal om een brow bar binnen te huppelen en even snel je fix te krijgen maar wij hopen dat het in Amsterdam ook steeds normaler wordt, want dit geeft toch wel zo’n zalig gevoel, dat moet je gewoon eens meemaken.

Mrs-Highbrow_3

Mrs. Highbrow
Van Woustraat 79
1074 AD Amsterdam

No Comments

Leave a Reply

Instagram