Editors Choice Slider

Wij vieren Koningsdag gegarandeerd op Blijburg bij Oranjebloesem

blijburg-amsterdam-3
Koningsdag? Koningsdag?! We gaan toch pas op 27 april met zijn allen helemaal naar de getver, om de verjaardag van Willempie te vieren? Dat klopt Einstein, maar een goed voorbereide meid, telt voor twee. Wij merken dat hoe ouder we worden, hoe minder graag we met Koningsdag in het centrum van Amsterdam vertoeven. Onze drang naar feesten is echter niet afgenomen, daarom zweren wij sinds de oprichting van Oranjebloesem bij dit prachtige festival. Lekker uit het knotsgekke centrum vol met portiekpissende toeristen, op een prachtig locatie op het strand van IJburg.

Oranjebloesem 2017 from Chasing the Hihat on Vimeo.

Dit jaar wordt het festival op Blijburg nog breder door naast het vaste underground electronic programma meer live acts dan gewend aan te bieden. Oranjebloesem vindt dit jaar wederom plaats op het terrein van het Amsterdamse stadsstrand Blijburg, dat met uitzicht over het IJsselmeer nog steeds één van de mooiste locaties van de stad is. Hier zullen 4 verschillende podia huis bieden aan een grandioze line-up waarbij een perfecte balans is gevonden tussen de beste DJ’s en meest meeslepende live acts.

Schermafbeelding 2017-01-18 om 16.06.05

Artikel gaat hieronder verder

Een van deze podia is daarom ingedeeld als speciale ‘live stage’ waarbij o.a. 9-koppige band Jungle by Night en Afrikaanse cultband Ata Kak een totaal eigen sound ten gehore zullen brengen. Als klapper op de vuurpijl treden KiNK en Âme live op, respectievelijk de #1 en #4 ‘electronic live act’ van de wereld (aldus Resident Advisor). Verder heeft Oranjebloesem meer dan 10 internationale artiesten, waaronder o.a. Bicep (#8 van de DJ top 100 van Resident Advisor), Optimo, Extrawelt, Kiasmos en Michael Mayer, en Nederlandse bekende namen zoals Dekmantel Soundsystem, Tsepo en Beesmunt Soundsystem op het programma staan.

De kaartverkoop start vanaf 9 februari op: www.oranjebloesem.com

Instagram