Editors Choice Food & Health Slider

Win de ultieme bierbrouw experience voor jouw lieve papa


Handen in de lucht als jij ook écht niet meer weet wat je die oudeheer moet geven voor zijn verjaardag. Wij weten het na tientallen Bruno Banani luchtjes, badkamerpakketten en genoeg gereedschap voor het vullen van een bouwmarkt echt niet meer. Wat is tegenwoordig nou nog leuk om te geven aan die ouwe? Als we naar onze eigen vader kijken en alle vaders van onze vrienden dan kunnen we ze op één gebied allemaal over een kam scheren: bier. Geen vader die niet van een koude rakker houdt, of het nu op een vrijdag is of op een saaie maandagmiddag (yolo, toch bijna met pensioen).

Wat we verder ook gerust met enige zekerheid kunnen zeggen over vaders is dat ze allemaal stronteigenwijs zijn. Maar bij deze alles-in-een brouwerij voor thuis van MiniBrew maakt dat dus helemaal niets uit, want álles van het brouwproces vindt plaats in één apparaat. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je vader allemaal zelf gekke stappen aan het proces gaat toevoegen, want dat kan niet. Wat hij wel kan doen is gaan experimenteren met verschillende gistingen, fruit toevoegen, you name it en we vermoeden dat ze daar wel even het komende jaar zoet mee zijn. Klinkt helemaal te gek, of niet? Ha, dat dachten wij ook!

MiniBrew heeft nu een toffe actie opgezet speciaal voor al die lieve vaders die Nederland rijk is. Dus de vragen zijn simpel: is je pa gek op bier (da’s dus een retorische vraag)? Wanneer heb je met je vader iets echt episch gedaan? Zoals je eigen speciaal bier recept creëren én brouwen en dat het dan een heel jaar wereldwijd verkrijgbaar is voor bierliefhebbers? Misschien wordt het dan hoog tijd dat je je inschrijft voor de win-actie van MiniBrew waarbij je samen precies dat kunt winnen.

Geïnteresseerden kunnen zichzelf hier opgeven door uit te leggen wie hun vader is en waarom hij het verdient zijn eigen bier te brouwen. Uit alle inzendingen worden de beste 50 door MiniBrew gekozen en vervolgens komt er een favoriete winnaar uit d.m.v. stemmen.

Over MiniBrew
Bier is heerlijk. Zou het niet fantastisch zijn als iedereen, zonder diepgaande kennis, zijn eigen bier zou kunnen brouwen? Met de MiniBrew kan dat. Maak kennis met de eerste, alles-in-één, doe-het-zelf, super eenvoudige brouwmachine ter wereld. Klinkt goed? Dat is het. Proost!

De MiniBrew maakt vijf liter premium bier. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een gezonde dosis nieuwsgierigheid, smaak, lef en zeker zeven dagen geduld. Afhankelijk van het gekozen recept. De MiniBrew doet alle brouwprocessen automatisch: wort creëren (de basissoep waarmee bier gemaakt wordt), koelen en gisten én conditioneren in één machine.

Instagram