Fashion Slider

Winter Favourites: deze items zullen je extra warm houden deze winter

Officieel is het nog geen winter, maar het is altijd fijn om de koudste maand van het jaar goed voorbereid tegemoet te gaan. Daarom hebben we speciaal voor jou de Winter Favourites geselecteerd. Met deze items kom jij de koude, winterse dagen door! Van zachte sweats en comfy broeken tot warme beanies en fluffy jassen. Wat deze items perfect maakt voor de winter is dat ze in verschillende materialen en fits beschikbaar zijn. Hierdoor kun je je warm houden in hoeverre jij dat wilt.

Ben je een echte koukleum? Dan hebben we speciaal voor jou onze oversized brushback sweaters, zoals de Superstar sweats, die extra zacht zijn van binnen. Wil je nog iets warmers? Dat kan! Onze knitwear items zijn hiervoor perfect. Neem bijvoorbeeld de Emily Knitted Striped Jumper, deze is deels gemaakt van alpaca en zal je extra warm houden deze winter. Genoeg om uit te kiezen, bekijk dus snel onze webshop.

Speciaal voor de winter hebben we onze mannen sweater collectie uitgebreid met knitwear en hoodies. Ook voor de mannen hebben we verschillende stijlen en materialen gecreëerd om je extra warm te houden. De Classic Knit Navy is bijvoorbeeld gemaakt van katoen en is de perfecte zwachte winterse trui. Heb je nog iets warmers nodig? De Raglan Knit Black geeft je extra warmte door de dikke gebreide stof. Voor de tussenin dagen biedt de hoodie de perfecte uitkomst, deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Eén voor iedere dag. Shop ze nu in onze webshop. 

    Instagram