Slider Travel

Winter vibes: dineren in een ‘iglo’ met uitzicht op de Tower Bridge


Altijd graag willen slapen in een iglo? In het Kakslauttanen Arctic Resort in Finland kan dat nu (lees er hier alles over), alleen wil jij nu ergens heen waar het niet zo koud is als in Finland? Ga dan naar Londen, want daar kun je dineren in een iglo! Nu denk je vast Londen en iglo’s, dat gaat toch helemaal niet samen? Dat gaat het zeker wel!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Restaurant  Coppa Club in Londen heeft hun iglo’s namelijk weer teruggehaald voor aankomende winter. Veel mensen vinden het idee van dineren in een iglo echt een winters en gezellig idee, dus daarom brengt Coppa Club hun concept ook nu weer terug. Gelukkig kan je deze iglo ook gewoon in, als je niet zo van de kou houdt. Vorig jaar stonden de plastic bollen op het dakterras van de club en hierdoor had je prachtig uitzicht op de Tower Bridge.

Op de website maakt het toonaangevende restaurant bekend dat je met acht personen in een iglo kunt dineren. De iglo is aangekleed met banken, vachtjes, stoelen en tafels. Als je met minder dan zes personen bent, dan zal de iglo worden opgevuld met andere mensen. Maar, hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en vooral: hoe meer warmte). En het goede nieuws is ook nog dat je alleen voor je eten en drinken betaalt en niet voor de hele setting waar je in zit.

Wil jij je lover nou verrassen met een romantisch winters diner in Londen? Reserveer dan snel via hun website, want vorig jaar waren ze ook razend populair.

Ready, steady, build ✨ #buildingigloos #riverside #coppaclub #towerbridge #letthegoodtimesroll

Een bericht gedeeld door Relax🔸Eat🔸Drink🔸Meet (@coppaclub) op

 

    Instagram