Fashion Slider

Winter Wonderland: houd jezelf warm en winter proof

Let it snow, let it snow! Deze week heeft het echte winterse weer ook eindelijk Nederland bereikt, maar toch besloten wij naar een plek af te reizen waar de magie van de winter te vinden is. Het echte winter wonderland. En die hebben we gevonden ook! Om precies te zijn, in het midden van de Franse Alpen, waar achter de hoge sneeuwtoppen het pittoreske dorpje Megève verborgen zit. De perfecte plek om onze winter campagne te shooten en onze winter essentials te testen. Het maakt niet uit of je de koude winterdagen doorbrengt in een winter wonderland door actief buiten te zijn of jezelf warm te houden binnen, wij hebben de perfecte items om je warm en winter proof te houden.

Zoals de knappe @robinhamersteen laat zien, is een warme en comfy sweater een echte must-have tijdens de winterdagen. Dit kan bijvoorbeeld een speelse regular fit sweat zijn, zoals de Panther of de Nacho Baby Sweat. Voor nog meer warmte, biedt de Alexandra knit de perfecte uitkomst door de oversized fit en omdat hij gemaakt is van de meest zachte materialen. Voeg daar nog een rose beanie aan toe en je bent klaar om de kou te trotseren. Voor een actieve look, hebben we ook de perfecte outfit: combineer de stretchy Pamela Leggings met de oversized Unisex Ski Hoodie en de Army Parka jas van je vriendje, die ook perfect is voor een oversized fit voor vrouwen.

Tijdens een winterse dag zijn comfort en warmte noodzakelijk. Zoals een van onze founders @frankvandebrug laat zien, zijn de Colour Block sweat en de bijpassende sweatpants perfect om de koude winterdagen in stijl door te brengen. Voeg daar nog de Travis Hooded Parka aan toe en de winter is je beste vriend.

Ken je dat gevoeld dat het ijskoud is buiten, maar de zon schijnt? Wij houden ervan. Dit is ook het perfecte moment om de gevoerde Zed Denim Jacket te dragen met een dikke sweater of hoodie. De Rebel Hoodie is hiervoor het perfecte item net zoals de unisex Ski Hoodie of de Rebel Frame Navy Sweat. Wil je iets meer opvallen (of juist niet)? De Travis Hooded Parka is ook beschikbaar in camo. Het enige wat we nu nog missen is sneeuw!

No Comments

Leave a Reply

Instagram